Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde

En særlig velsmagende vinsæson

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, marketingkoordinator
Vindruer høst vinhøst vin

Efteråret er kommet. For mange betyder det gule blade på træerne, færre solskinstimer og varme uldtrøjer. For ejerfamilierne, som gennem MyHomes har købt en bolig i den norditalienske region Piemonte, betyder det vinhøst og særlige velsmagende gastronomiske oplevelser lige udenfor hoveddøren.

AF MED PROPPEN OG FREM MED TALLERKENEN 

Mens sommeren kalder på pool-ferie for hele familien med pizza og pasta på menuen, kan efteråret i Norditalien noget helt andet. Efterårsmånederne farver landskabet, nedkøler solskinsdagene og vækker landet op til en fest i vinens og trøflens navn.

Kulden fra Alperne kulminerer med varmen fra Middelhavet og danner de ideelle forudsætninger for væksten af de saftige druer, som kendetegner Piemonte. Her har blandt andet den populære og meget velsmagende Nebbiolo drue hjemme. Du kender nok Barolo eller Barbaresco, som er lavet på Nebbiolo druen. Hvis du endnu ikke har givet dig selv den uforglemmelige smagsoplevelse ved vinsmagning på en af de lokale vingårde i Piemonte, er tiden inde. Vinsmagning på en lokal vingård kan få enhver vinelskers smagsløg til at danse. Og for mange ejerfamilier i MyHomes, er en sådan oplevelse højt prioriteret, når efteråret inviterer på en rejse hjem til vinlandet.

JORDENS GULD 

Udover at være beriget med frodige vinstokke gemmer Piemonte også på en kulinarisk råvare under overfladen. Den hvide trøffel.

Den hvide trøffel, også kaldet Alba-trøflen, kendetegnes ved hovedsageligt at gro i Norditalien og at være en af de mest eksklusive spiselige trøfler i verden. Den hvide trøffels aroma er som intet andet i verden, og ingen anden trøffel kommer tæt på intensiteten af den hvide. Den knoldformede hvide trøffel høstes fra oktober til december og giver i disse måneder anledning til en gastronomisk festival i Piemonte.

Den største festival finder sted i middelalderbyen med de tusinde tårne, Alba. Her byder byen på et hav af smagsoplevelser, med den hvide trøffel som fællesnævner. Det er en gastronomisk oplevelse uden sammenligning.

Er du glad for naturoplevelser, kan du gå med de lokale på jagt efter den eftertragtede hvide trøffel. Trøflen er at finde i skyggefulde skovområder, med begrænset temperaturændringer.

 

Vinranke
trøffel
middag pool ferie sommerferie luksusferie

SÅDAN BOR EJERNE I PIEMONTE

Foreningerne MH01 Comfort og MH02 Premium gør allerede brug af deres boliger i Piemonte. Boligerne er begge rumlige stenhuse med privat pool, hvor MH02 Premiums nybyggede bolig har en ekstraordinær udsigt i forlængelse af en infinitypool. Mens ejerne høster oplevelser og livsnydelse fra deres investering i fem ferieboliger, tager vi os af alt det praktiske vedrørende boligerne. Særligt boligen i Piemonte indbyder til udsigten af en berigende vin- og trøffelsæson fra første række.

Billeder af MH02 Premiums bolig i Piemonte

Oplev vin- og trøffelsæsonen fra egen bolig i Piemonte

Se alle foreninger, der er åbne for tegning FORENINGER ÅBEN FOR TEGNING