Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

100 ejere samlet til Cruise & Wine

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
image/svg+xml

Lørdag den 8. juni havde vi inviteret alle MyHomes ejerne til Cruise & Wine, og 100 forventningsfulde ejere fik set København fra vandsiden, og blev efterfølgende forkælet hos Celeste Vin på Langelinie med en udsøgt vinsmagning. Det var en ganske særlig dag både for os i MyHomes, og for de mange ejere, der hyggede sig og fik netværket med hinanden.

Som MyHomes ejer har du følelsen af, at alle fem ferieboliger er dine egne – helt alene. Hver gang du vender tilbage til din bolig, ser den ud, som du forlod den sidst, og du tænker ikke over, at du rent faktisk deler boligerne med andre familier. MyHomes har sørget for rengøringen og alt det praktiske, så boligen er i den bedste stand. Det sjove er, at der rent faktisk er 28 andre familier, der har det lige præcis som dig.

Bobler og god stemning

Allerede fra starten af arrangementet gik snakken livligt på tværs af foreninger og familier, og selvom vejret var lidt til den kedelige side, var humøret i top. MyHomes teamet sørgede for bobler og lidt at spise undervejs, og vores direktør, Finn Christensen, fik udlevet sin drøm om at være guide på et cruise.

Piemonte i hjerterne og glassene

På Langelinie gik vi i land, og blev taget godt imod af Celeste Lønstrup, der havde arrangeret en udsøgt vinsmagning for os. Celeste elsker at formidle vine og fortælle deres historie. Hendes store passion er vine fra Piemonte og særligt Contratto, hvor hun selv har boet i flere år.

Samtlige ejere i MyHomes har et skønt landhus i Piemonte, mange i området omkring Canelli, og derfor lyttede de ekstra opmærksomt, da Celeste delte ud af sin viden om vinene og producenterne fra lokalområdet.

Celeste er en fantastisk historiefortæller, og de knap 100 ejere fik masser af spændende historier og anekdoter fra hendes tid hos Contratto.

Ejerne har nu fået yderligere inspiration til deres kommende ophold i pragtfulde Piemonte.

Ønsker du også at blive ejer af skønne ferieboliger i Europa

Se, hvad der er til salg