Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes i Luxury Aficionados

Lene Pind, Kommunikationschef
Luxury aficionados

Det eksklusive magasin Luxury Aficionados har fået øjnene op for de mange fordele ved vores koncept. Bladet, der hver måned udkommer med et inspirerende indblik i det nyeste indenfor high-end mode, interiør, bolig og design, har skrevet en artikel om MyHomes, der tager udgangspunkt i skribentens egne tanker og overvejelser ved deleboligkonceptet. 

“Med MyHomes kan drømmen faktisk gå i opfyldelse. Og alt besværet med købet af boligerne, istandsættelse, indretning, vedligeholdelse, rengøring, betaling af ejendomsskatter osv. er en del af løsningen”, Per Ingdal, Luxury Aficionados

I artiklen beskriver magasinets redaktør, Per Ingdal, hvordan hans bekymringer ved et delekoncept er blevet manet til jorden, i takt med at han har fået øjnene op for de indlysende fordele ved MyHomes konceptet og den luksus, der er forbundet med det. Det luksuriøse ligger ikke kun i at eje fem boliger på attraktive lokationer i Europa, der er også masser af luksus forbundet med at slippe for alt det praktiske som ejer af flere boliger.

 

Læs artiklen i Luxury Aficionados

“Læs mere om MyHomes’ koncept

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om konceptet