Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Se MyHomes-boligerne leveret i 2022

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketingkoordinator
Mallorca feriebolig lejlighed terrasse udsigt

Vi vender stolte og glade blikket tilbage mod det forgangene år, hvor vi har haft fornøjelsen af at byde mange nye familier velkommen hos MyHomes. Derudover har vi overleveret intet mindre end 12 fuldt udstyrede boliger fordelt på syv lokationer i Europa, der hver især byder på vidt forskellige ferieformer. Helt særligt har vi leveret de første to boliger på Mallorca og den første i Rom, som ejerne i MyHomes har taget i brug og nyder i fulde drag.

Herunder kan du tage på rundtur i nogle af de boliger, vi har forvandlet til luksushjem og overdraget til ejerne i MyHomes i 2022.

stenhus luksusbolig feriebolig italien italiensk luksus bolig piemonte ferie pool hus

Blandt vinmarker og skønne små middelalderbyer ligger et smukt landhus, som vi har forvandlet og overleveret til en af vores Comfort-foreninger i starten af 2022, efter at huset har gennemgået en totalrenovering. Indvendige vægge er revet ned for at skabe en større rumfølelse, og huset har fået lagt det smukkeste klinkegulv både i stueplan og på 1. sal bestående af flere hundrede år gamle Terracotta fliser. Hele huset har fået gulvvarme, som forsynes af en luft til vand-varmepumpe, der sørger for en miljøvenlig opvarmning, noget der er ganske særligt for området.

I Piemonte er der mulighed for at opholde sig udenfor store dele af året, og derfor er udeområdet indtænkt som en væsentlig del af opholdsmulighederne. Der er således lavet hele seks udgange fra stuen til den store terrasse og poolområde, som indeholder udekøkken, pizzaovn, grill, udebruser m.m. Rundt om det store spisebord er der plads til hele familien, som kan nyde udsigten over poolen og det smukke, bakkede landskab med vinstokke så langt øjet rækker.

Se alle billederne fra boligen her

rå murværk feriebolig rom

Den første MyHomes-bolig i Rom blev leveret i starten af 2022 og er allerede flittigt besøgt af ejerne i en af vores Comfort-foreninger, som nyder godt af boligens hyggelige rammer og centrale placering i den nordøstlige del af Centro Storico.

Efter en totalrenovering har boligens 130 m2 fået kant og charme. Vi har blandt andet fritlagt de smukke murstensvægge og eksponeret de gamle buede lofter. Det har givet en loftshøjde på 3,5 meter, hvilket er helt fantastisk for rumfølelsen. Lejligheden har, meget unikt for Rom, egen balkon, og til ejendommen hører en fælles tagterrasse med udsigt, så langt øjet rækker.

Se alle billederne fra boligen her.

Mallorca feriebolig lejlighed pool udsigt

På den magiske Middelhavsø Mallorca har vi i 2022 leveret de første to Comfort-boliger – begge med masser af autenticitet, men i hver sin stil.

Mallorca er kendt og elsket for sit fantastiske klima, derfor har vi leveret to boliger med masser af mulighed for at nyde hver en solstråle. Den ene bolig har en 70 m2 terrasse med den smukkeste udsigt over bugten. Indenfor pryder den mallorcanske stil den moderne bolig, således at ejerne kan fornemme, at de er på Mallorca. Farver, mønstre og tekstiler sætter et unikt præg på Middelhavshjemmet, som indeholder alt det, man kender fra sit eget hjem. Boligen indgår i et moderne ejendomskompleks med garage og pool.

Se alle billederne fra boligen her

Den anden Mallorca-bolig er en charmerende lejlighed på 119 m2 bestående af tre soveværelser og tre badeværelser, hvoraf to er en suite, samt et køkken i åben forbindelse til stue med udgang til terrassen og en fantastisk udsigt over bugten og den fælles pool, der hører til ejerforeningen. Lejligheden har gennemgået en mindre renovering, og har dermed beholdt sin autentiske stil med karakteristiske terracotta-gulve, pudsede hvide vægge, indbyggede hylder, runde former og rustikke træbjælker i loftet.

Se alle billederne fra boligen her

Barcelona lejlighed køkkenalrum Trademark living stol Hay stol Dayly spisebord Muuto lampe

Pulserende Barcelona fik også nye beboere, da vi i 2022 leverede to boliger til henholdsvis en Comfort- og en Premium-forening. Begge lejligheder er centralt beliggende i den gamle bydel i hjertet af Barcelona – vores favorit område – der kendetegnes ved dets smukke bygninger i brændte farver, butikker til enhver smag og hyggelige små restauranter og caféer, der serverer lokale delikatesser. Når vi finder og udvikler boliger i Barcelona, er det med øje for de autentiske detaljer, som kendetegner byens gamle bygninger. Derfor finder du fritlagte bjælker i lofter og maleriske klinkegulve i begge boliger, dog med vidt forskellige udtryk.

Comfort-boligens 85 m2 indeholder 2 soveværelser, 2 badeværelser, en rummelig stue i forbindelse med køkkenet og terrasse med kig til det farverige gadebillede. Den større Premium-bolig er en hjørnelejlighed med flere udgange til balkonen. Boligens 120 m2 er fordelt på 3 soveværelser, 2 badeværelser og en stor stue i forbindelse med køkkenet.

Se billeder fra Comfort-boligen og Premium-boligen her.

 

Megeve stue defranske alper rejsedestination skiferie skuihytte frankrig sofa udsigt til bjergene

Den eksklusive bjergby Megève har alt hvad hjertet begærer: betagende natur, flere Michelin-restauranter og alverdens aktivitetsmuligheder sommer som vinter. Det var derfor glade ejere, der tog imod nøglerne til denne moderne chalet-lejlighed perfekt beliggende i det eksklusive område Mont d’Arbois. Ejendommen er både nabo til en 18-hullers golfbane og har ski in/ski out, hvilket er en sjældenhed i Megève. Liftene er i drift sommer som vinter, hvilket giver nem adgang til vandreture i de naturskønne bjerge, hvor der er anlagt masser af ruter.

Naturen er inviteret med indenfor i boligen, der er klædt i rå materialer med genbrugstræ, flet og metal. Stilen er kendt på egnen som Modern Mountain Style. Vi har selvfølgelig krydret boligens udtryk med den moderne nordiske stil og vores klassiske MyHomes-touch, som sikrer, at ejerne føler sig hjemme fra første sekund.

Se alle billeder fra boligen her.

Marbella feriebolig pool

Du kan ikke sige Marbella uden at sige luksus. Den sydspanske egen er kendt og elsket for sit fantastiske klima, storslåede natur og historiske byer, som af mange grunde tiltrækker livsnydere året rundt. Midt i alle herlighederne har en Premium-forening fået en fantastisk bolig. En luksusvilla på 250 m2 med 4 soveværelser, 4 badeværelser og en stor terrasse med privat pool, der bliver en del af boligen, når de store glaspartier i stuen skydes til side.

Den moderne villa er nybyg fra 2020 og har gennemgået en mindre renovering med øje for funktionalitet og de hjemlige detaljer. Premiums oase er omgivet af golfbaner, såsom El Paraíso Golf og Alhaurin Golf, som indbyder ejerne til golfspil i verdensklasse.

Se alle billeder fra boligen her

Herunder kan du se flere billeder af boliger, som blev taget i brug af ejerne i MyHomes i 2022.

“Hør mere om hvordan du kan blive ejer af 5 luksusboliger i Europa

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig informationsmødet