Hør mere om MyHomes

365 dage om året i vores ferieboliger

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør og Stifter
Udsigt torv barcelona

MyHomes er ikke bare en engangsrejse, men derimod en langsigtet investering, som kan bruges igen og igen og igen. Alle vores placeringer er valgt ud fra en forståelse om, at det skal være attraktivt at være der hele året. Vi har derfor samlet nogle tanker om, hvordan de forskellige destinationer ser ud hele året.

 

MARBELLA

Marbella havn hav både bjerge bygninger

Marbella om vinteren: Der er mere end 2.900 soltimer årligt i Marbella og de kan bl.a. bruges på de mere end 15 verdenskendte golfbaner, der ligger i Marbella området. Generelt er klimaet i Marbella om vinteren fantastisk, hvis man gerne vil væk fra det dansk vejr og opleve lidt lys og varme.

Marbella om foråret: Der er mulighed for mange kulturelle oplevelser i og omkring Marbella. Men en tur igennem det gamle centrum med  de smalle gader og små hyggelige butikker er også en stor fornøjelse. En anden fornøjelse er havnefronten med de tropiske haver og en lang marmor promenade med restauranter og barer.

Marbella om sommeren: Om sommeren er det oplagt at besøge de ikke færre end 24 strande fordelt på et areal på 27 kilometer omkring Marbella. I forbindelse med mange af strandene er der musik og mad. Nogle af de mest kendte strande er Ocean Club og Artola. Eller tag ind til byen og sid på de gamle pladser under de store appelsintræer og nyd en kølig drink.

Marbella om efteråret: Marbella har en gennemsnitstemperatur på 22 grader og derfor er efteråret utroligt behageligt. Strandene er stadigvæk en mulighed, det er dejligt at sidde ude på terrassen til sent om aftenen og poolen er i høj grad anvendelig såvel morgen som aften.

 

MEGÈVE

bjergby sne europa vinterlandsskab

Megève om vinteren: Megève har et fantastisk skiområde, der er delt op i 3 områder. Terrænet i Megève passer til alle niveauer. Lejligheden har ski in/ski out, der gør skiferien så meget bedre. Megève og shopping passer godt sammen, der kan shoppes i luksus-butikker, antikvitetsforretninger, guldsmede og kunstgallerier, som man møder når man slentre gennem gyderne i byen.

Megève om foråret: Om foråret springer alt ud og Megève byder bl.a. på vandre- kajak- og cykelture. Til vandrene er der 150 km markerede vandrestier at begive sig ud i, og på cykel kan man udforske et netværk af over 300 km af skiltede stier. Fredag formiddag året rundt, besøger både lokale og turister det ugentlige marked i Megève, der byder på mange lokale specialiteter.

Megève om sommeren: Det er sjældent man kan spille golf med udsigt til Mont Blanc, men det kan man i Megève, samt på de golfbaner der ligger tæt på byen. Derudover er der masser sol, friluftsliv og livsnydelse i og omkring Megève i sommerhalvåret. Ligesom at Tour de France også ofte kører igennem byen i juli.

Megève om efteråret: Efteråret i bjergene er altid smukt at opleve og mange begynder så småt at rykke indendørs. Megève har 89 restaurenter, hvoraf de 3 af dem har Michelin stjerner, det er der ikke mange byer der kan prale med. Det lokale sportscenter er hjemsted for en skøjtebane, indendørs og udendørs swimmingpools, et fitnesscenter, samt et spa-område.

 

BARCELONA

Barcelona by bjerge La Rambla

Barcelona om vinteren: Barcelona har masser at byde på om vinteren: fra museer, kunst, koncerter, shopping til gastronomi. Solen skinner 5-6 timer om dagen selv i vintermånederne og det bliver aldrig rigtigt koldt, så du har masser af muligheder for at opleve byen fra alle dens bedste sider.

Barcelona om foråret: Påsken er en af de store kulturelle begivenheder i Barcelona, den fejres med gadefester med flotte dekorationer og er klart et besøg værd. En anden stor oplevelse for mange er at se FC Barcelona, der er en af byens stoltheder. Det er ligeledes et must at besøge Sagrada Família (hvor Gaudi er begravet) eller et af de andre af Gaudí’s mesterværker, der ligger generøst spredt ud over byen.

Barcelona om sommeren: Det er ikke alle der ved, at Barcelona har helt fantastiske strande og at den der ligger tættest på ligger under 1 km. fra MyHomes lejligheden. Denne stand hedder Barceloneta (Lille Barcelona) og her kan du wind- eller kitesurfe, spille beach volley, eller nyde en kølig drink og få lidt mad på en af de mange strandbarer.

Barcelona om efteråret: Det er stadigvæk sommer langt ind i efteråret, der er nemlig årligt ca. 2.500 soltimer i Barcelona. Faktisk kan man i oktober ofte opleve helt op til 25-27 grader. Derfor nydes efteråret på fortovscafeerne, hvor man sidder med en drink og oplever livet i Barcelona, besøger en madfestival eller endda tager en tur på stranden.

 

VILLEFRANCHE

villefranche middelhavet båd

Villefranche om vinteren: Villefranche ligger kun få kilometer fra Nice, hvor der er masser af shoppingmuligheder og helt fantastiske spisesteder. Monaco med den storslåede shopping og det smukke casino ligger ligeledes tæt på og er kun 45 minutter væk med tog, en togtur der er en nydelse for både øje og sind.

Villefranche om foråret: Villefranche ligger ikke langt fra Italien, og det oplever man tydeligt på menukortet der har det bedste fra begge gastronomiske verdener, der begge deler havet, solen og fantastiske råvarer.

Villefranche om sommeren: Alle strandene omkring Villefranche er åbne for offentligheden og det sikrer, at der er meget liv på strandene. Havnen i Villefranche er en af de dybeste i Middelhavet og det gør at både store og små luksusyachts ligger til i byen, hvilket er med til at skabe en helt unik atmosfære.

Villefranche om efteråret: Villefranche er behageligt fyldt, men aldrig overfyldt, da mange sejler ud til deres yachts igen når de har spist en frokost eller taget et glas vin på en bar. På de små torve i den gamle bydel med okker- og rosafarvede bygninger spises der rillette, pølser og oste under palmer og storslåede middelhavsblomster.

 

PIEMONTE

Vinranker i Piemonte

Piemonte om vinteren: Piedmont betyder “ved foden af bjergene”, så skisportstederne er tæt på og mange af dem er rigtigt gode. Hvis man ikke er til skisport er Torino med 900.000 indbyggere en stor oplevelse, ikke kun pga. af de store madmarkeder og de kulturelle oplevelser, men også hvis man gerne vil opleve at se Juventus spille på hjemmebane.

Piemonte om foråret: Om foråret blomstrer hele Piemonte vinen, oliventræerne, samt appelsin- og citronlundene springer ud. Cyklerne og vandrestøvlerne findes frem, det er populært at vandre ad de gamle trøffelruter og mange cykler rundt til vingårdene, hvor der ligeledes smages på oste. Vandet kommer ned fra bjergene og det betyder at muligheden for rafting er optimale.

Piemonte om sommeren: Om sommeren kommer den store pool i forbindelse med jeres villa sig i den grad til sin ret. Der bruges mange timer med leg for hele familien. Ligeledes kommer grillen og terrassen i spil, man kan sidde længe ude hver aften, nyde livet og drikke lokal vin, mens man ser på stjernerne og oplever stilheden.

Piemonte om efteråret: Når efteråret kommer starter vinhøsten af de store Piemonte vine som Barolo, Barbaresco og Asti, hvis man er heldig kan man få lov at være med eller kigge på. Trøfler er mulige at finde året rundt i Piemonte, men det er kun om efteråret at den berømte trøffelfestival i Alba afholdes, en festival der er et must for en en ægte foodie og/eller livsnyder.

MyHomes’ åbne puljer

Se de åbne puljer og hvilke lokationer du kan have ferieboliger i.

MyHomes puljer