Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

4 boliger på blot en måned

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
Sydfrankrig frankrig lejlighed bolig lejebolig udsigt luksusbolig ferie feriebolig feriehus ferielejlighed nice

Foråret 2023 har været travlt for MyHomes’ development-team, der som altid arbejder dedikeret for at komme i mål med boligprojekterne til tiden og uden at gå på kompromis med vores høje standarder.

På blot en måned blev fire forskellige boliger i Villefranche-sur-Mer afleveret til glade ejere i henholdsvis MH05 Premium, MH06 Quantus, MH09 Comfort samt MH11 Premium. Lejlighederne har alle været igennem en omfattende proces, som ejerne har fulgt måned for måned. I dette indlæg viser vi et udsnit af de utrolige forvandlinger.

BOLIGERNE FRA A TIL Z

Der er sket meget, siden vi overtog nøglerne til de fire lejligheder, hvor alt skulle renoveres og opgraderes for at blive forvandlet til de lækre og funktionelle hjem, de er i dag.

Indledningsvis lægges en plan for renoveringen og indretning af lejlighederne, hvilket indebærer aftaler med lokale håndværkere og vores dygtige indretningsarkitekter, som vi arbejder tæt sammen med i alle aspekter i projektet. Når boligerne er købt og overtaget, rydes de for inventar, og alt der ikke skal bruges fjernes. I flere af rummene begynder vi derfor helt forfra, hvilket betyder, at nye gulve skal lægges, og moderne installationer i blandt andet bad og køkken skal opsættes. Boligernes planløsning skal desuden ofte opdateres således, at ejerne får mest muligt ud af deres kvadratmeter, men også den maleriske udsigt over Villefranche-bugten.

Undervejs vælges der materialer til boligerne, og møbler samt interiør indkøbes. Hver bolig bliver udviklet ud fra, hvad den har at byde på, og stilen bliver forløst, så den falder i ejernes smag. Som en uundværlig detalje af MyHomes konceptet, gennemgår alle boligerne et MyHomes Touch, hvor vi udstyrer dem med køkkenudstyr, drikkevarer og fornødenheder til madlavning, lækre plejeprodukter i badeværelset samt strandtasker, bøger, spil og meget mere, og dermed forvandler ferieboligerne til hjem for MyHomes ejerne.

Den sydfranske charme skinner igennem i MH09 Comforts nye lejlighed, efter den er blevet forvandlet – herunder ses opholdsrummet.

“Det er en fornøjelse endnu engang at være første gæster. Lejligheden er super flot, funktionel, velassorteret og så smagfuldt og hyggeligt indrettet. Beliggenheden er suveræn i forhold til den gamle bydel”, Birgit og Henrik, ejere i MH09 Comfort.

Herunder vises ét af de tre soveværelser i MH05 Premiums nye lejlighed i Villefranche. Boligen har en fantastisk udsigt fra flere af rummene.

før og efter billede myhomes

På billet under vises køkkenet i MH11 Premiums lejlighed. Vi stræber efter at skabe funktionelle løsninger i rummene, der samtidig samler familien.

før og efter billede myhomes

“Man får nogle boliger, som er i en helt anden liga, end hvis man selv skulle købe. Både indretningsmæssigt og på lokationen. Vi får meget mere, end vi selv ville kunne finansiere, og så er der ALT i boligen”, Anna Dorthe, ejer i MH11 Premium.

Her ses stuen og den flotte udsigt i MH06 Quantus penthouselejlighed i den hyggelige havneby.

før og efter billede myhomes

Er du nysgerrig på at se flere billeder fra boligerne?

Se fotobøger