Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Bliv ejer af 5 ferieboliger i Europa – og nyd det gode liv

Du deler ejerskabet med andre. MyHomes klarer alt det praktiske

TIL SALG
Tilmeld dig informationsmøde 25. juli kl. 17.30

5 ferieboliger – MyHomes gør det enkelt

1 2 3
 • 1

  Hold ferie, når du har ferie

  MyHomes tager sig af alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde din ferie fra første minut.

 • 2

  Variation i dine ferier

  Med base fem forskellige steder har du altid et væld af muligheder, når du skal på ferie.

 • 3

  Længere for pengene

  Du deler med andre og ejer luksusboliger fem skønne steder i Europa til langt under prisen på blot én bolig.

Her er, hvad du skal vide

Vi tilbyder en fuldstændig systematisk, veltilrettelagt og gennemarbejdet proces, hvor vi sørger for, at du kommer til at stå med fem nøgler og dit navn på skødet til luksusboliger de skønneste steder i Europa.

Læs om konceptet
image/svg+xml
luksusbolig MyHomes Quantus indretning eksklusivt

Hør mere på vores informationsmøde 25. juli

Er du nysgerrig efter at høre, hvad livet har at byde på som ejer af 5 luksusboliger i Europa, så deltag på et af vores informationsmøder. På mødet gennemgår vi konceptet, foreningerne, lokationerne, bookingsystemet og meget mere. Du vil møde teamet bag MyHomes og få mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld dig her

100 ejere samlet til Cruise & Wine

Det var en ganske særlig dag både for MyHomes, og for de mange ejere, da vi havde inviteret til Cruise & Wine. Mens København blev nydt fra vandsiden, og vi efterfølgende blev forkælet hos Celeste Vin på Langelinie, var der rig mulighed at netværke med de øvrige ejere, og stemningen var helt fantastisk.

Læs mere om eventet
image/svg+xml
panorama udsigt middelhavet terrasse
01 / 10

Det siger ejerfamilierne

 • Det fedeste er, når man træder ind i en af boligerne – uanset hvilken – så føler man, det er ens eget hjem. Og det er faktisk endnu federe anden gang, for det er følelsen af at høre til.
  Malene, Ejer i Premium
 • Hatten af for jeres kæmpe indsats, gode smag og måden at holde os ajour på. FANTASTISK.
  Evita, Ejer i Comfort
 • Både lejlighed og område er helt fantastisk.
  Thomas, Ejer i Premium
 • Vi har den tradition i vores forening, at der er en lille gave til den næste familie, som kommer, i form af chokolade eller en ekstra flaske.
  Mads, Ejer i Comfort
 • Welcome home står der på en lille tavle – og det er præcis sådan, vi føler os i den dejlige lejlighed, som MyHomes har fundet og indrettet.
  Tim, Ejer i Comfort
 • Boligerne er fantastisk smagfuldt indrettet, og alt virker, som det skal. Ingen vedligeholdelse, forberedelse eller slutrengøring. Hele ferien går med at nyde at være på ferie i fantastiske rammer.
  Henrik, Ejer i Comfort
 • Vi ved, at alle boligerne lever op til vores forventninger, og at de andre medejere passer lige så godt på dem, som vi gør.
  Tove, Ejer i Comfort
 • Hvor er det hyggeligt, lyst og funktionelt indrettet – det er I virkelig lykkedes med. Stor ros lyder der herfra. Vi glæder os til de næste mange dage i sommerhuset.
  Helle & Stefan, Ejere i Comfort
 • Hvad har vi dog gjort, siden vi skal have det så godt? Vores første besøg her i Piemonte er snart slut. Hvor har det bare været en god oplevelse. Fantastisk beliggenhed og suveræn indretning.
  Bente, Ejer i Comfort
 • Hvert sted har sin egen særlige indretning, charme, beliggenhed og masser af detaljer, som gør opholdene til noget særligt. Også servicen og hele konceptet er en fornøjelse at være en del af. Stor tak til MyHomes for den store indsats, som til fulde lever op til vores forhåbninger og ønsker.
  Ken, Ejer i Premium