Hør mere om MyHomes

MH03 Comforts nye bolig i Barcelona

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
Barcelona lejlighed køkken

MH03 Comfort har udvidet deres nøglebundt med endnu en nøgle, denne gang til en centralt beliggende og nyrenoveret bylejlighed i Cataloniens hovedstad: Barcelona.

HJEMME I BARCELONA

Byen frister med mange muligheder; fra strand og kulturelle oplevelser til lækker spansk mad og moderne byliv. Nu kan ejerforeningen MH03 Comfort nyde det hele fra egen bolig, som er placeret midt i det stemningsfulde gamle El Born kvarter.

INDRETNINGEN

Boligens 70m2 er indrettet til fuld funktionalitet med inspiration fra det omkringliggende byliv i sammenspil med den velkendte moderne nordisk stil.

Farvekombinationen af jordfarve, sand og havblå skaber et blødgørende udtryk, som byder de mange solskinstimer indenfor til et lyst og åbent hjem.

Med 2 badeværelser, 2 soveværelser og et stort køkken alrum er der plads til at tage familien eller et vennepar med ned på opdagelse i Barcelonas farverige gader.

Som en lille detalje, står der to el-løbehjul klar til brug, så man nemt kan komme rundt i den store by.

Detaljerne skaber hjemmet. Køkkenet er fuldtudstyret, der er sæbe og håndklæder i badeværelserne og hyggelige små detaljer i krogene. Der er alt det, som du ønsker, at der skal være, i din egen bolig i Barcelona.

 

Du kan blive medejer af 5 boliger placeret på Europas bedste adresser i en tilsvarende forening.

“Ønsker du også at blive medejer af en Comfort forening?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne Comfort foreninger her