Hør mere om MyHomes

Vinhøst med særlig god smag

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Vinranker i Piemonte

Boligkøb i udlandet kan være en langsommelig og besværlig affære. Det ved vi alt om. Heldigvis skal man, som medejer i en forening i MyHomes, ikke bekymre sig om dokumenter og italienske bolighandelsprocesser. Vi tager os af den del også.

Vi har været igennem en langvarig proces ifm. købet af et smukt klassisk italiensk hus placeret midt i de Norditalienske vinmarker: Huset er købt til ejerne i MH03 Comfort. Vores ejendomsudvikler, Rikke, er i Norditalien i denne uge for at sørge for, at handlen bliver fulgt helt til dørs. Og tidspunktet kunne ikke være mere perfekt.

MODNE DRUER OG STARTEN PÅ EN SMUK VINSÆSON 
Efterår i Norditalien er noget af det smukkeste. Hundredevis hektar vinmarker farver landskabet i grønne og rødlige farver. Druerne er modne og vinsæsonen er helt oppe over. Overalt høstes der vindruer, hvilket er et syn for sig selv.

MH03 COMFORTS EGEN VIN 
Til MH03 Comforts grund er der ca.10.000m2 frodige vinstokke.

Mens Rikke var i Piemonte fik hun snakket med naboen, som er vinbonde. De har nu officelt underskrevet en aftale, som skal indrammes og hænge i MH03 Comforts nye bolig i Piemonte. Vinbonden vil høste MH03 Comforts druer og producere vin af dem. Således får MH03 Comfort hvert år nogle flasker, af deres egen vin, lavet på egne druer.

Rikke fik en lille smagsprøve på MH03 Comforts vindruer, som består af den søde Moscato drue foran huset og den klassiske røde Piemonte drue Barbera på bagsiden. Begge faldt i god jord.

MH03 Comfort er udsolgt, men hvis du er interesseret i at blive ejer af noget lignende, så læs om vores åbne Comfort foreninger.

“Ønsker du at blive medejer af en Comfort forening?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne Comfort foreninger her