Hør mere om MyHomes

Livsnydernes oase – mangfoldige Marbella

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef

Skønne Marbella ligger i det sydligste Spanien i Andalusien og er kendt for sit fantastiske klima, storslåede natur og historiske byer, som af mange grunde tiltrækker livsnydere året rundt. Marbella er imidlertid meget mere end det – og er netop derfor en af vores og ejerenes favoritlokationer.

Når vi sammensætter vores puljer, vælger vi de bedste beliggenheder ud fra et indgående kendskab til områderne, og det de byder på hele året. Som MyHomes-ejer kan du se frem til at få hjem på lokationer, der tilbyder en variation af oplevelser. Hvert sted har sit særpræg, og boligerne bliver forvandlet og indrettet, så de passer ind i miljøet og har de faciliteter, du og familien har brug for på den pågældende lokation. Marbella er i den sammenhæng helt unik, da området rummer alt, hvad dit feriehjerte kan begære.

Kort Marbella
Marbella sommer havn hav både bjerge bygninger

DET VELKENDTE MARBELLA

Den spanske sydkyst har været et populært rejsemål i flere årtier. Turister er gennem årene valfartet til det solrige kystområde mellem Malaga og Marbella for at nyde solen, de lange hvide strande og det livlige strandmiljø.

Området er også kendt for at være golfspillernes paradis, da der ligger flere end 15 verdenskendte golfbaner, og yderligere et stort antal lækre baner i området, hvor man kan spille i shorts og polo sommer som vinter. Derudover er der mulighed for mange kulturelle og arkitektoniske oplevelser, som afspejler sig i alt fra tidligere kristne kirker, romerske bade og maurisk arkitektur.

… OG SÅ MEGET MERE END DET

Ovenstående er, hvad rigtig mange af os kender til den spanske sydkyst, og hvis man ikke lige er til den type lokation, virker området måske ikke så tillokkende.

Marbella er imidlertid meget mere end det. Rejser man længere mod vest i området omkring Marbella, ændrer miljøet karakter. Vores udviklingschef, Rikke Skouboe, er meget specifik omkring, hvilket område hun går efter, når hun udvælger boliger til vores ejerpuljer:

“Vi udsøger boliger, der ligger lidt tilbagetrukket fra kysten, tættere på naturen og de smukke bjerge, så der er roligt, men stadig tæt på både stranden og andre udflugtsmål. Vores boliger vil ligge i området mellem Marbella og Estepona, som er en strækning med et mondænt strandmiljø, der tiltrækker livsnydere året rundt, siger Rikke og fortsætter:

“Der er den afslappede og bekymringsfrie atmosfære i det område, vi er betaget af. Her kan man nyde livet og naturen, spille golf på nogle fantastiske golfbaner eller trække sig tilbage til sin egen oase med pool og masser af plads til familie og venner”.

Er man til adrenalin og aktivitet, så er der et hav af muligheder. Boligerne i Marbella har alle mountainbikes, og med bjergene stort set i baghaven, er det bare om at spænde cykelhjelmen og komme afsted.

Spanien er også kendt for sine mange padel tennis-anlæg, og i Marbella kan man nemt booke bane i en nærlæggende padleklub og tage en dyst med venner og familie.

“Marbella har alt. Der er en tilbagelænethed, men samtidig er der masser at tage sig til, og du har det hele inden for rækkevidde. Det er her i baglandet, man har mulighed for at være mere lokal og opleve det autentiske Spanien. Man kan f.eks. tage en tur til den hyggelige by San Pedro eller den hvide naboby Benahavis, som er utrolig smuk. Den gamle by i bjergene Ronda ligger betagende og er meget interessant. Det er bestemt også værd at køre en tur langs kysten og opleve variationen der. Faktisk kan man også stå på ski i overskuelig afstand til Marbella, afslutter Rikke.

MERE TIL SKI END GOLF?

Blot 2 1/2 times kørsel fra kysten ved Marbella ligger Sierra Nevada, som er Spaniens største skisportssted og lidt ukendt for os danskere, da de færreste forbinder Spanien med skiferie. Området er det sydligste skiområde i Europa, men med skiløb i 2-3 kilometers højde er området faktisk mere snesikkert end mange områder i Alperne. Samtidig sørger den sydlige beliggenhed for gode chancer for sol på bjerget. Sierra Nevada kan prale af at have en af Europas længste skisæsoner, der ofte strækker sig fra slutningen af november til begyndelsen af maj.

Marbella er med andre ord en rigtig spændende rejsedestination og en attraktiv lokation for boligejere med en mangfoldighed og stemning, der ikke findes mange steder.

Læs her, hvordan du kan blive ejer af en bolig i Marbella og på fire andre skønne lokationer

Finn Christensen, adm. direktør & stifter PULJER TIL SALG