Hør mere om MyHomes

MyHomes nomineret til digital pris

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
MyHomes

Vi er stolte over, at være nomineret til The Nordic Proptech Awards 2023 i kategorien “Market”. Market-prisen hylder digitale løsninger, som er medvirkende til at forny, hvordan man sælger, køber og lejer fast ejendom.

PropTech Denmark er et community, der samler organisationer, som ønsker at være på forkant med udviklingen og medvirkende til at forme den næste æra inden for fast ejendom. Fællesskabet er et medlemsnetværk af alle PropTech-mindede virksomheder indenfor Dansk Ejendomsmægler.

“Jeg er privilegeret at arbejde med nogle fantastiske mennesker i teamet hos MyHomes, som hver dag agerer innovativt, professionelt og ansvarligt. Vores vision har fra første dag været at skabe et slagkraftigt og attraktivt koncept i markedet for deleboliger i udlandet, og i ligeså høj grad et koncept, som er bæredygtigt, og som kan skaleres og videreudvikles, med respekt for ressourcer og kompleksitet”, siger Finn Christensen, adm. direktør og stifter af MyHomes.

MyHomes’ udviklingsfokus gør sig gældende i onboardingen af de mange nye forventningsfulde ejere, den sideløbende udvikling af et stort antal ejendomme forskellige steder i Europa, og særligt i forståelsen af ejendomsdrift på flere tusinde kilometers afstand. Derfor er vi stærkt fokuseret på automatisering og processer, der på én og samme tid sikrer minimalt tidsforbrug og samtidig et maksimalt udkom – især til glæde for vores kunder.

“Vi bliver løbende belønnet af vores ejerfamilier for det arbejde, vi lægger for dagen, og har nu rundet 325 ejerfamilier, men også andre har fået øje på vores udvikling. Vi er således stolte over at være nomineret til The Nordic Proptech Awards 2023 i kategorien “Market”, afslutter Finn Christensen.

Vi ser spændt frem til juryens afgørelse i begyndelsen af 2023.

“Følg med i, hvad der rør sig hos MyHomes på LinkedIn

Finn Christensen, adm. direktør og stifter FØLG OS PÅ LINKEDIN