Hør mere om MyHomes

Nytårshilsen 2020

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, adm. direktør & stifter
Nytår i Villefrance-sur-mer

I 2020 blev bekymring afløst af glæde og taknemmelighed

Meget er der sagt og skrevet om corona, og vi vil derfor nøjes med at konstatere, at pandemien desværre satte sine begrænsninger for, hvor meget ejerne i MyHomes i løbet af 2020 kunne benytte deres skønne boliger rundt i Europa. Nogle foreninger er dog ejere af sommerhus i Danmark, som har været flittigt besøgt.

Heldigvis har vi, med en række forholdsregler, kunnet arbejde ufortrødent videre med at finde og udvikle lækre boliger for ejerne. Og vi har lært at mødes virtuelt, og ad den vej haft mulighed for alligevel at ”ses” med flere hundrede familier i løbet af året.

Der er ingen tvivl om, at nedlukningen i marts måned kom som et chok for os alle, men ganske hurtigt efter var vi tilbage for fulde omdrejninger i MyHomes teamet, hvor travlhed afløste frustration og bekymring, og hvor følelsen af glæde og taknemmelighed endte med at fylde langt mere.

Interessen bare vokser og vokser
Det har vist sig, at vi danskere tænker langsigtet, når vi investerer i boliger i udlandet, og uagtet globale udfordringer er interessen for vores delekoncept derfor større end nogensinde.

Det hænger givetvis sammen med et historisk lavt renteniveau, som muliggør særdeles billig belåning af f.eks. friværdi i boligen. Og bunder nok også i, at det at have penge i banken efterhånden er en dyr fornøjelse. Det tæller ligeledes til konceptets klare fordel, at man i en tid præget af usikkerhed og begrænsninger, kan komme hjem til egen bolig, når man tager til udlandet for at holde ferie. Det opleves som trygt, sikkert og fremfor alt bekvemt.

Bæredygtigheden der ligger i at deles om boliger, i stedet for at have egen bolig stående tom store dele af året, tiltaler helt sikkert også mange. Deleøkonomi er oppe i tiden og på stadig fremmarch.

Men allervigtigst er de tre faktorer, som vi oftest hører omtalt: At man kommer længere for pengene, at man slipper for alt besværet, og endelig at man har masser af variation med ejerskabet af boliger fem forskellige steder i Europa.

Uagtet globale udfordringer er interessen for vores delekoncept større end nogensinde.
Finn Christensen
adm. direktør & stifter

Vi møder mange glade danskere på vores vej
I løbet af året har vi været i dialog med mange danske familier, og alene i det seneste par uger har vi været i kontakt med flere hundrede, der overvejer en investering i både livskvalitet og fast ejendom hos MyHomes.

Og essensen i mange af samtalerne har været, at drømmene heldigvis lever i bedste velgående, og at der tydeligvis er et opsparet behov for igen at rejse ud og favne de oplevelser, som vi alle holder så meget af, og som sætter kulør på tilværelsen.

Vi lytter løbende til familier, der udtrykker forskellige ønsker og behov til ejerskab af ferieboliger, og vi har derfor introduceret nye lokationer og foreningstyper, der møder de fleste ønsker og pengepunge. Man finder derfor nu en ny type forening, der tilbyder den ultimative fleksibilitet i bookingsammenhæng kombineret med højeste luksus i boligerne. Eksempel er MH06 Quantus med 16 ejere til 4 boliger.

Der skal lyde en stor tak
Vi er stolte over alle de fine tilbagemeldinger, vi har fået i løbet af året, med tusindvis af likes på de sociale medier, og fremfor alt de varme anbefalinger fra ejere til venner og familie.

I løbet af året har vi budt velkommen til en lang række nye familier, og med et fantastisk 4. kvartal, har vi netop rundet 150 ejere i MyHomes, der tilsammen har investeret i omegnen af 175 mio. kr. Vi er ydmyge og taknemmelige for den tillid, der vises os.

 

Vi har netop rundet 150 ejere i MyHomes, der tilsammen har investeret i omegnen af 175 mio. kr.
Finn Christensen
adm. direktør & stifter

Stærkt udgangspunkt for 2021
Vi har i årets løb sagt velkommen til endnu flere dygtige medarbejdere og er for nylig flyttet til større kontorlokaler i Bredgade i København.

Kronen på værket er dog, at vi netop har lanceret en helt ny hjemmeside og har et udgivet et helt nyt magasin Living in Europe, der samler inspiration og information på 100 sider, spækket med lækre billeder og artikler.

Alt i alt glæder vi os voldsomt til at tage hul på et 2021 med et markant styrket afsæt for en fortsættelse af den fantastiske rejse, vi er på.

Rigtig godt og lykkebringende nytår.

Team MyHomes

Få tilsendt vores magasin Living in Europe

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe fortæller vi om investeringen, og hvor nemt og bekvemt der er at være ejerfamilie. Du kan også se standarden på de boliger, vi har forvandlet til hjem for ejerne. 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning venter på dig her.

Få tilsendt vores magasin