Hør mere om MyHomes

Første fase i MH08 Comfort er udsolgt

Sara Matras service- og supportansvarlig
Sara Matras, MyHomes Rådgiver
mallorca palma skibe

Vi har i MyHomes haft en flyvende start på det nye år. I november 2020 lancerede vi MH08 Comfort, og kan allerede nu melde udsolgt i fase 1. Det ligger imidlertid helt i tråd med vores generelle opfattelse af hele 2020 og i særdeleshed afslutningen på et år, som gik fra bekymring og dybe panderynker til glæde og spirende optimisme.

Den store interesse viser sig tydeligt i antallet af henvendelser på vores fire forskellige puljer, og særligt i deltagerantallet til vores virtuelle informationsmøder, som det sidste par gange har haft op mod 100 tilmeldte. På den baggrund glæder vi os nu for alvor til at tage fat på et nyt og meget bedre ferie- og rejseår.

COMFORT PULJEN

MH08 Comfort tilbyder fem luksusejerboliger i Piemonte, Villefranche-sur-Mer, Megève, Barcelona og Mallorca, hvor 29 familier deler alle herlighederne. Der er dermed rig mulighed for afveksling i ferieformer hele året rundt.

Comfort puljen er som udgangspunkt velegnet til singler eller par, der ønsker at anvende boligerne selv eller sammen med den nærmeste familie eller de tætteste venner. Boligerne består af luksuriøse lejligheder, hvor der altid er sovepladser til minimum seks, samt et større hus med sovepladser til minimum otte.

MH08 COMFORT FASE 2 – ÅBEN FOR TEGNING

Allerede da vi etablerede MyHomes tilbage i 2016, besluttede vi, at alle vores puljer skal leveres i to faser. De to første boliger når 12 familier er tiltrådt og endelig tre boliger, når de sidste 17 familier er fundet. Samme princip gælder for vores nyeste pulje MH08 Comfort. Fase 1 er blevet lukket på rekordtid, og vi tilbyder derfor nu andele i fase 2 til kr. 1.200.000. 

I MH08 Comfort bliver du medejer af fem ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Mallorca.

“Ønsker du også at blive medejer af en Comfort forening?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger her