Cruise & Taste – en tradition tager form

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
image/svg+xml

Søndag den 22. juni gentog vi succesen fra sidste år og inviterede alle vores ejere til sommervent med MyHomes. Med knap 200 deltagende ejere havde eventet vokset sig dobbelt så stort fra sidste års Cruise and Wine, og vi er taknemmelige over, at så mange havde lyst til at være med. 

Cruise i Københavns kanaler

Med udgangspunkt i vores hovedsæde i Bredgade i København stævnede vi ud fra Ofelia Plads i to klassiske kanalbåde. Vi havde inddelt ejerne efter foreninger, så de havde mulighed for at hyggesnakke og udveksle ferieoplevelser samt tips og tricks med hinanden.

Undervejs blev der serveret bobler og snacks, mens man kunne opleve de smukke kanaler og vores spændende hovedstad fra vandsiden. Det var en dag fyldt med højt humør og gode snakke – noget vi sent vil glemme.

Hjernen med til bords

Efter en lille times tid lagde bådene til på Refshaleøen – i gåafstand til en af storbyens oaser, Øens Have. Foruden en let frokost og vin fra Piemonte, bød dagen på et sjovt og tankevækkende oplæg med neurogastronom Rasmus Bredahl, der udfordrede både sanser og smagsopfattelse.

Rasmus Bredahl er en populær kok og foredragsholder samt forfatter af flere bøger, blandt andet ‘Neurogastronomi – hemmeligheden bag det perfekte måltid’. Neurogastronomi er videnskaben bag, hvordan hjernen opfatter smag. Det at spise og smage er noget af det mest multisensoriske, vi kan foretage os som mennesker, og det er hjernen, ikke tungen, der smager.

Til sommereventet fortalte Rasmus blandt andet om, hvorfor sangria kan smage fantastisk på en strandbar på Mallorca, og som noget halvsurt sprøjt på en dansk regnvejrsdag i november. Og hvorfor østers smager bedre og mere salt ved Middelhavet end i et larmende storcenter.

Vi siger tak til alle, der deltog i sommerens ejerevent, og glæder os allerede til næste år.

Ønsker du også at blive ejer af fem ferieboliger i Sydeuropa?

Tilmeld dig vores næste infomøde