Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Glade ejere ser deres hus for første gang

Lene Pind, Kommunikationschef
Åbent hus i Hornbæk. MyHomes sommerhus

Det var en glædelig begivenhed, da MyHomes søndag den 18. juni kunne afholde Åbent hus i Hornbæk for ejerne i en af de nyeste Comfort foreninger. Det nybyggede sommerhus er beliggende på en naturskøn grund i Nordsjællands ældste sommerhusområde, og forventningens glæde var stor hos ejerne, der for første gang skulle se det færdige sommerhus. 

Sommerhuset blev købt og overtaget i sommeren 2022, hvorefter MyHomes gik i gang med de indledende planer. Det daværende sommerhus var nedrivningsklart, så derfor skulle der tages beslutninger om det nye hus’ konstruktion, funktionalitet og indretning. Ved årsskiftet gik nedrivningen i gang, og mindre end et halvt år senere står der et fantastisk sommerhus på den smukke grund, som ejerne i denne Comfort forening kan se frem til at holde mange ferier i. Foreningen får derudover også boliger i Piemonte, Megève, Villefranche og på Mallorca.

MANGE ROSENDE ORD FRA EJERNE

Det er foreningens første bolig, der nu står klar, og da sommerhuset ligger i Danmark, var det et oplagt valg at invitere ejerne til åbent hus, hvor de kunne se boligen og hilse på hinanden. Størstedelen af ejerfamilierne havde med fornøjelse takket ja og mødte op i Hornbæk. De fik således både mulighed for at opleve sommerhuset og gå på opdagelse i alle detaljerne, samt nyde en pølse eller to fra grillen på den store terrasse, som omkranser sommerhuset.

Der var så mange søde ord og bemærkninger både til indretningen, haven og den måde, vores indretningsteam har formået at skabe hyggelige rammer i et nyt sommerhus.

“I har skabt et sommerhus, som er moderne og alligevel sommerhusagtig. Der er så mange detaljer, at jeg blev helt rørt, da jeg gik på opdagelse i huset”, sagde en af de begejstrede ejere, da hun takkede for et godt Åbent hus-arrangement.

En begejstring, som gik igen hos familierne, der hver især bemærkede nipserier, farvesammensætninger, puder, møbler og alt det, der er til rådighed af fornødenheder og udstyr i skuffer og skabe.

FORVENTNINGERNE ER INDFRIET

Flere af ejerne fortalte, at de nu ser endnu mere frem til deres ophold i det nye sommerhus. Vi talte blandt andet med familien Krogbeck (ses på billedet i toppen), der bor i Hørsholm og kender Hornbæk rigtig godt. Familien er glade for området, og nu hvor de har set deres sommerhus, glæder de sig endnu mere.

“Det var en dejlig oplevelse at komme op og se og ‘mærke’ huset i Hornbæk. Huset har den helt rette sommerhus-i-Hornbæk stemning, og indretningen er langt mere gennemført, end hvis vi selv havde stået for det. Nu glæder vi os endnu mere til ferien i august i ‘vores’ sommerhus”, siger Ulrikke Krogbeck.

MYHOMES INTERESSEREDE PÅ VISIT

Efter ejernes åbent hus havde vi inviteret MyHomes interesserede til et lukket Åbent hus, hvor et begrænset antal gæster kunne deltage, da vi selvfølgelig skulle passe på huset og ikke genere de øvrige sommerhusejere med for mange parkerede biler. Vi havde imidlertid også helgarderet os med vores egen parkeringsanviser, Signe, som hjalp med at anvise parkeringspladser i nærheden af sommerhuset.

Det var en fornøjelse at vise sommerhuset frem og få en snak med de fremmødte. Stemningen var fantastisk gennem hele dagen, og folk hyggede sig både indenfor og ude i haven på den dejlige sommerdag.

“Ønsker du også at eje ferieboliger med gennemført stil og charme?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter PULJER TIL SALG