Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Alt er klar til din ferie

Mette Hoejberg Projekt- og indretningskoordinator
Mette Højbjerg, Projektkoordinater
Kurv med håndklæder

START FERIEN ALLEREDE INDEN DU TAGER AFSTED

Vi er alle interesserede i at holde ferie under de bedst tænkelige forhold, hvor omgivelserne er lækre og alt er i orden. Man håber at få et ordentligt værelse på hotellet eller hvis man lejer bolig af andre, at der er ligeså pænt som på billederne, og at boligen ligger et rart sted. Vi har nok alle prøvet at blive skuffet og ærgerlig over at komme frem til noget, der ikke lever op til forventningerne.

Derfor vælger mange at købe og eje egen bolig i Danmark eller i udlandet.

Men det indebærer andre udfordringer. Når man ejer bolig selv, følger der en lang række forpligtelser og udgifter med. Derudover kan det være svært at vælge det helt rigtige sted og finde den helt rigtige bolig, og vanskeligt at overskue alle de udgifter og det store tidsforbrug, det kræver.

Derfor er deleboliger hastigt på vej frem – regningen deles med andre, og der er folk til at klare det hårde arbejde. Hos MyHomes får du ikke bare én bolig, men hele fem udvalgte boliger beliggende i nogle af de meste attraktive ferieområder i Europa.

Nedenfor har vi beskrevet de fordele, som gør, at vi med rette kan hævde, at din ferie starter allerede inden du er taget afsted.

FØR, UNDER OG EFTER DINE OPHOLD

Når du har modtaget nøglen til dine boliger, skal du fokusere på at booke de uger, du ønsker. Det sker via vores smarte og enkle bookingsystem, som sikrer alle en fair chance for at få de ophold de ønsker.

Inden du drager af sted til din bolig, modtager du en mail med introduktion til dit ophold og en række gode fif til transport og hvad der er værd at foretage sig i området.

Alt er herefter forberedt til dit ophold, og der er derfor redt op til dig og dine medrejsende, lagt lækre håndklæder klar på sengen og hængt rene badekåber frem. Vi har sørget for, at der er gas på tanken, brændet stablet udenfor lige til at hente og tænde op. Poolen er klar til at bruge, græsset er slået og hækken er klippet. Spindelvævet i hjørnerne er fjernet og kalken i brusekabinen er ikke eksisterende. Eget hjem uden forpligtelser, hvor MyHomes tager sig af at vedligeholde boligen og betale regningerne.

Du behøver heller ikke at tænke på indkøb lige med det samme, da der altid er et basislager af drikkevarer, ingredienser til madlavning, husholdningsprodukter, etc, i boligen, når du møder op.

Hvis du under dit ophold får brug for akut hjælp til noget i boligen, sidder MyHomes klar ved telefonen og sørger for VVS-mand i Italien eller elektriker i Spanien, eller kan svare på spørgsmål om danske kanaler på TV’et.

Når du er klar til afrejse, skal du selvfølgelig rydde op, men rengøring og vask af linned og håndklæder, er der også taget hånd om, så du skal bare pakke, og så af sted på hjemrejsen.

MyHomes sørger for, at boligen står klar i helt samme stand til næste families ophold.

Maling af blåt hus på væg

Hør mere om MyHomes

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie. Så deltag på vores kommende informationsmøde. Det bliver afholdt online, hvor vi gennemgår konceptet, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Informationsmøde