Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Betagende beliggenhed i Piemonte

Vi har, via vores lokale kontakter i Piemonte, fundet et virkeligt interessant emne i Canelli. Beliggenheden er virkelig skøn, midt i vinmarkerne og med 360 grader udsigt til det bjergtagende landskab.

Boligens beliggenhed

Vi er ubetinget i vores sweet spot i Piemonte med en beliggenhed i et UNESCO-fredet område, få kilometer nord for vinbyen Canelli og kun en kort køretur fra områdets hovedby Nizza Monferatto. Midt i vinmarkerne på en ca. 2500 m2 grund med den skønneste udsigt, ligger nu en stor nedrivningsmoden landejendom, som skal fjernes og erstattes af et nybygget hus i autentisk stil.

Man ankommer til ejendommen ad en lille privat vej og får på den måde præcis den ”estate” følelse, som vi så godt kan lide.

Overalt bliver man mindet om det, som det hele området handler om, nemlig vin. Fra huset vil man kunne følge arbejdet i markerne med at dyrke planterne, og når det bliver høstsæson, vil man se og opleve den særlige stemning, det giver, når druerne håndplukkes og efterfølgende transporteres på små traktorer med lad rundt på de små veje.

Fra grunden og det kommende hus, vil der være 360 grader udsigt, dels ud over de omkringliggende vinmarker, dels ser man på en klar dag de sneklædte alper i det fjerne.

Se koordinaterne

Den kommende bolig

På denne udsøgte grund bygger vi et 2 plans hus på omkring 220 m2 i mursten, som UNESCO’s regler for området foreskriver. Facaderne bliver pudsede og forsynet med smukke skodder. Taget bliver belagt med de karakteristiske ”coppa” tegl, og tagudhæng udføres som traditionen byder med synlige profilerede spær. Indvendigt bliver huset med buede terracotta tegllofter i kombination med trælofter til kip.

Generelt lægger vi vægt på at være tro mod det originale og bygge i den stil, der for området er så karakteristisk. Samtidig får vi alle fordele ved et nyt hus, som vil være funktionelt og behageligt at opholde sig i året rundt, og som vil kræve minimalt vedligehold i de næste mange år.

Der vil blive etableret gode udeområder med pool, overdækket terrasse og selvfølgelig en traditionel pizzaovn.

Herunder kan I se billeder af tilsvarende boliger, som vi har renoveret til andre MyHomes foreninger i området.

Vi har også fundet en lejlighed i to plan på Mallorca til MH14 Premium

KLIK herunder og se den luksuriøse bolig med havudsigt og privat pool Se boligen