Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Lejlighed med udsigt og privat pool

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Udviklingschef
image/svg+xml

Drømmen om at eje en bolig på Mallorca med privat pool og udsigt over det smukke og varierede landskab samt det funklende Middelhav er nu et skridt nærmere at blive til virkelighed. Vi har nemlig en skøn lejlighed i to plan i det eftertragtede Port Sóller i kikkerten til MH14 Premium, som du kan blive medejer af.

Panoramaudsigt over bjerge og Middelhavet

Boligen er en lejlighed, som i virkeligheden føles mere som et townhouse i to plan. Den er en del af et community med i alt 8 lejligheder.

Når du træder ind i den ca. 107 m2 store bolig, åbner det store opholdsrum med køkken og stue sig for dig, og du bliver straks draget af den rummelige og delvis overdækkede, sydvestvendte terrasse, som er i åben forbindelse med stuen. På terrassen kan du nyde en 180 grader panoramaudsigt over bjerge og bugten, hvorfra du vil kunne opleve de smukkeste solnedgange. I stueplan er der endvidere gæstetoilet og trappe til første sal. 

På første sal er der tre dejlige værelser, det ene med en suite badeværelse og adgang til balkon med den skønneste udsigt over bugten. De to andre værelser har delt badeværelse. Overalt er der loft til kip, som giver en rigtig god rumfornemmelse.

Stilen både ude og inde er autentisk med masser af lokal charme. Lejligheden er renoveret i gode, eksklusive materialer, men får yderligere kvalitetsløft, når vi har sat vores MyHomes præg på boligen.

Privat tagterrasse og pool

Lejligheden har desuden eksklusiv brugsret til en omkring 80 m2 stor og privat tagterrasse med egen adgang via en udvendig trappe. Fra terrassen er der selvfølgelig en blændende panoramaudsigt og sol hele dagen. Terrassen er indrettet med et soldæk, privat fritstående pool og udebruser. Vi har spændende planer for tagterrassen, så det hele bliver endnu mere lækkert og indbydende. 

Bedste beliggenhed

Port de Sóller på vestkysten af Mallorca er et lille og yderst eftertragtet område, så boligerne hænger ikke på træerne, og når de er tilgængelige, bliver de solgt meget hurtigt og til høje priser. Vi er derfor meget begejstrede for at have denne bolig på hænderne.

Når man har været i Port de Sóller, forstår man, hvorfor det er så eftertragtet. Naturen er overvældende og smuk med bjerge, der omkranser den lille hyggelige bugt med adgang til en skøn hvid sandstrand. Fra Port de Sóller er der blot 5 minutters kørsel til byen Soller, der lever hele året. Man kan evt. benytte sig af den lille hyggelige sporvogn, der kører i fast rutefart mellem havnen og byen.

Boligen, vi har udset til MH14, er beliggende tilbagetrukket op ad bjerget med panoramaudsigt over bjerge og Port de Sóller bugten. Her er ro og fred, og området er både pænt og eksklusivt, tæt på det internationale femstjernede Jumeirah Hotel. Og selvom man er trukket lidt tilbage, er der stadig kun omkring 15 min. gang til restauranter, cafeer og stranden i bugten.

Ejerne i MH14 Premium får uden tvivl en helt særlig bolig i et meget attraktivt område, og vi forventer, at lejligheden allerede kan blive taget i brug i løbet af efteråret 2024.

Bliv ejer af denne drømmebolig på Mallorca samt fire andre luksusboliger

Klik herunder og læs mere – eller kontakt Poul Piester på ☎️ +45 53 78 00 37 📧 ppi@myhomes.dk MH14 PREMIUM