Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Eksklusivt boligprojekt i Marbella

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef

Vi har fundet MH12 Comforts første bolig, blot en måned efter foreningens stiftende generalforsamling. Boligen er beliggende i hjertet af Golf Valley i Nueva Andalucia, som er et af de mest eksklusive og udbyggede, gamle områder i Marbella.

Udover denne skønne perle i Marbella, kan ejerne også glæde sig til fire andre boliger, som vi skal udsøge til foreningen. Boligerne skal findes i henholdsvis Piemonte, Côte d’Azur, Megève og Rom.

BYGGEPROJEKT I SMUKKE OMGIVELSER

Marbella Lake er et moderne boligkompleks beliggende i hjertet af Golf Valley i Nueva Andalucia, der er kendt for sine rolige gader og skønne atmosfære tæt på alt. Bebyggelsen ligger trukket tilbage på en bjergskråning med få minutters kørsel til indkøb og gode restauranter, omkring 10 minutters kørsel til stranden og 15 minutters kørsel til den hyggelige by San Pedro.

Skulle man begive sig ud på gåben, er der omkring en halv times gang til indkøb og restauranter. Det er dog ikke noget man gør meget i Marbella, hvor alt opgøres i kørselsafstand. Fra bjergskråningen er der panoramaudsigt over det frodige landskab ned mod havet og golfbanerne ved Los Naranjoa, Las Brisas og Aloha. Marbella Lake ligger mindre end en times kørsel fra lufthavnen i Malaga.

Projektet bygges af Taylor Wimpley, en anerkendt developer, der også har bygget Botanic, som én af vores andre foreninger har købt sig ind i for et par år siden. Byggeriet er af høj kvalitet og får et eksklusivt look. Vi ved også fra Botanic, at developeren gør rigtig meget ud af fællesområderne i form at særligt beplantning.

DET KOMMENDE HJEM

Lejligheden ligger i stueplan og indeholder 3 soveværelser, hvoraf det ene har ensuite badeværelse og udgang til egen terrasse. De to andre værelser deler et badeværelse. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen med store skydepartier mod den meget store sydvendte terrasse, der nærmest føles som en del af stuen, og hvorfra der er flot udsigt. Boligen er omkring 110 m2 og har omkring 55 m2 terrasser.

Nedenfor kan I bevæge jer rundt i en virtuel 3-værelses lejlighed, og her er det vigtigt at notere sig, at vi selvfølgelig kommer til at levere et noget andet udtryk, dels igennem vores valg af møbler og dekoration, men også fordi vi planlægger at pifte op med lidt andre farver på væggene blandt andet.

Virtuel rundtur i boligen

Bliv ejer af et hjem i Marbella samt fire andre skønne boliger i Europa

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Se vores åbne puljer