Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Piemonte

Vi har fundet en perle til jer i Piemonte. Boligen ligger på en bakketop, helt ugeneret fra naboer, og har en fantastisk udsigt med vinmarker så langt øjet rækker. Læs alt om boligen her og se billeder fra jeres kommende italienske hjem, som selvfølgelig kommer til at gennemgå en totalrenovering.

image/svg+xml

Sammen med ejerudvalget har vi besluttet at give bud på boligen og har efterfølgende fået accept fra sælger, så nu er det ganske vist, at I kan glæde jer til endnu en bolig.

HUSETS BELIGGENHED

Huset ligger perfekt ca. 3,5 km fra Nizza Monferrato, som er en af områdets mest kendte og attraktive byer. Her er der masser af spisesteder, god vin og i øvrigt alt hvad man har brug for af indkøb.

Huset har en god beliggenhed med alperne i baggrunden, som man kan se på en klar dag, og med god eksponering for solen fra syd/vest. Selve grunden er meget privat med vinmarker 360 grader omkring og uden direkte naboer. Man ankommer til huset af en privat grusvej, terrænet omkring vejen er relativt fladt og vejen vil derfor ikke give udfordringer om vinteren.

Huset ligger i et område, som er beskyttet under UNESCO.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed 

Se en video af omgivelserne

Se video af omgivelserne fra vejen mod Nizza

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’.

INFORMATION OM HUSET

Grunden er ca. 6000 m2 og inkludereren vinmark på ca. 2000 m2, som vi arbejder på at få naboen til at dyrke og få udbyttet af – mod nogle flasker vin fra hver høst.

Huset er fra 1900-tallet, og er ca. 100 år gammelt. Det har en masse fine gamle detaljer og et høloft, men det trænger til en renovering. Huset skal TOTALRENOVERES, og det tager selvfølgelig tid, men til gengæld får I et ”nyt” hus med nye installationer, vinduer, pool osv. Der vil blive bygget energivenligt og huset vil derfor ikke kræve det store vedligehold de kommende år.

Vi har forhandlet en pris på 255.000 Euro for huset og forventer at skulle bruge ca. 350.000 Euro på renovering, så vi holder os indenfor budgettet på omkring de 600.000 Euro.

Efter renoveringen vil huset være omdannet til en ca. 200 m2 moderne bolig med bevaring af en masse autentiske detaljer. Blandt andet vil de gamle stentrin på trappen til første sal, de hvælvede lofter i terracotta sten, som er overalt i huset, og de gamle velbevarede klinker på første sal blive bevaret. I huset bliver der 4 rummelige soveværelser og 2 badeværelser, hvilket er mere end vi specificerer, og det betyder, at vi slipper for sovesofaen eller foldesengene.

Forhåbentligt har I en god portion fantasi til at se husets potentiale.

Se video af grunden

Se video fra første sal – del 1

Se video fra første sal – del 2

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Næste skridt er at underskrive købskontrakten, hvorefter der udarbejdes fuldmagter til hver af jer, som I skal underskrive foran en dansk notar og som bemyndiger en fuldmægtig i Italien til at underskrive skødet på jeres vegne. Det skal vi nok guide jer godt igennem, når vi kommer dertil.

Imens arbejder vi videre med projektering. Vi får udarbejdet tegninger som viser, hvordan vi vil transformere huset indvendigt og udvendigt, samt hvordan vi forestiller os at anlægge overdækket terrasse, pool og have.