Hør mere om MyHomes

Bolig fundet i Barcelona

Vi har fundet endnu en dejlig bolig til jer, denne gang i Barcelona. Lejligheden ligger i det gotiske kvarter, tæt ved havn og strand. Både ejendommen og boligen er totalrenoveret i 2017. Læs alt om boligen her og se billeder derfra.

image/svg+xml

Vi forelagde boligen for ejerudvalget, der var enige med os i at gå videre. Efterfølgende har vi forhandlet med sælger og er nu landet på en pris, som efterlader plads i rammebudgettet til at lave de opdateringer, der skal til, for at skabe den ultimative ramme for jeres ferier i Barcelona.

LEJLIGHEDENS BELIGGENHED 

Lejligheden ligger i en stille gade i det pulserende og historiske gotiske kvarter. Her er man tæt på utallige små grønne pladser, spisesteder, caféer og i et område, der summer af liv dagen lang. Samtidig er havneområdet og stranden Barceloneta tilgængelig inden for få hundrede meter.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed 

Se video af omgivelserne på gadeplan

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. Husk at aktivere lyden. 

INFORMATION OM BYGNINGEN

Lejligheden ligger i en historisk gammel bygning, der er totalrenoveret i 2017 med helt nye installationer og med elevator. Det historiske element ses især tydeligt i indgangspartiet, hvor der er en flot udsmykning af vægge og lofter, hvorimod opgangen længere oppe fremstår mere moderne med glatte vægge og marmortrappe. Det en kæmpe fordel, at bygningen er renoveret for bare få år siden og tilmed af en entreprenør, der dengang købte alle lejligheder, renoverede alt og derefter solgte lejlighederne fra enkeltvist.

Entreprenøren har brugt rigtig mange midler på renoveringen af opgangen, hvilket ses på materialevalgene og på den fine atriumgård, der er etableret i skakten. Her er der monteret store glaspartier, så man op igennem trappegangen og fra selve lejligheden kan opleve den grønne oase, der er blevet skabt i bunden af skakten.

På toppen er der en skøn tagterrasse med flot udsigt, indrettet med planter og med møbler til fri benyttelse for ejendommens beboere.

Se video af tagterrassen

Link skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. Husk at aktivere lyden. 

INFORMATION OM LEJLIGHEDEN

Lejligheden er meget højloftet og rummelig, ca. 122 m2 og rummer tre soveværelser, to badeværelser, entre og åbent køkken i forbindelse med stue. Det er en hjørnelejlighed, så der er ikke mindre end fem franske altaner, hvoraf de tre er fra stuen og åbner ud mod én lang hjørnebalkon, der har en fin dybde, således at der er plads til et lille cafébord og et par stole. De to sidste altaner er fra to af soveværelserne.

Lejligheden ligger på første sal og har et godt lysindfald, da den ligger i god afstand til de overfor liggende bygninger. Særligt lejlighedens ene side, som vender ud mod et lille u-formet torv, er der rigtig fint lys. Samtidig er det netop placeringen på første sal, der giver den fine hjørnebalkon med god dybde.

De grundlæggende materialer er af høj kvalitet, herunder massive egetræsplanker på gulvet, massive indvendige døre, alle udvendige døre og vinduer, glasafskærmning over vægge – mod loftet – med elektriske gardiner, nye aircondition anlæg i alle rum osv.

Grundlæggende er lejligheden super fin, men vi planlægger selvfølgelig en opdatering. Bl.a. vil vi gerne fritlægge nogle vægge i mursten, som vil være med til at give boligen endnu mere karakter. Derudover vil vi gerne fritlægge de smukke terracotta sten i de buede lofter, der i dag er malet hvide. Det ved vi dog endnu ikke om er muligt, da det kræver et nærmere eftersyn. Køkkenet og badeværelserne skal også opdateres. Vi er fuld i gang med at forme en plan og skal nok holde jer løbende orienteret.

Se plantegningen

Se video af lejligheden

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. Husk at aktivere lyden. 

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Næste skridt er at underskrive ARRAS, svarende til en købsaftale, hvorefter der erlægges ca. 10% depositum. Derefter udarbejder vores advokat fuldmagter til jer, som I skal underskrive foran en dansk notar, så hun kan underskrive på jeres vegne på det endelige skøde. Det bliver afgørende, at I, forud for underskrift af skødet, har jeres NIE nummer, da det er en forudsætning for gennemførsel af handlen.

Det er endnu for tidligt at sige noget endeligt om dato for færdiggørelse, men det bliver nok sidst på året, da alene selve handelsprocessen vil tage omkring to til tre måneder over sommeren.