Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye villa i Marbella

Vi har fundet jeres nye hjem i Marbella – en smuk og moderne luksusvilla, som indeholder 258 m2 bolig fordelt på to plan. Villaen har lukket have med egen pool, og skal I til stranden, ligger den i cykel/gåafstand. Det er ligeledes nemt at komme til den hyggelige by San Pedro, hvor I kan shoppe eller gå på restaurant.

marbella bolig stue

Området

Villaen ligger i den helt nybyggede urbanisationen ”Arboleda” med omkring 16 moderne funkis huse i området Atalaya vest for San Pedro.

Fra villaen har man nem adgang til strand, indkøb og restauranter. Enten gående eller på én af de 4 cykler, vi udstyrer huset med. F.eks cykler man til den super hyggelige by San Pedro på 15 minutter og til stranden på 10 minutter, og man spadserer nemt til shoppingområdet Diana Park, der ligger 1 km væk og har masser af butikker og restauranter.

Se husets lokation

Se video fra gaden

Villaen

Huset blev overdraget som nyt til den nuværende engelske ejer i 2020 og er derefter kun brugt ganske lidt. Villaen fremstår med mange moderne og up to date-bekvemmeligheder, som nybyg giver mulighed for, men uden at vi skal vente 1,5-2 år, som normalt, hvis man køber på projektstadiet.

I får altså et luksushus med nogle rigtig gode faciliteter som opvarmet pool med elektrisk cover, gulvvarme overalt, airconditionsystem, bluetooth højttalersystem i alle rum osv. – stadig med garanti fra entreprenør.

Huset er på 258 m2 i to plan, hvoraf de 100 m2 er i underetagen. I stueplan er der 3 værelser, 3 badeværelser og åbent køkken/stue. I underetagen er der 1 værelse, 1 badeværelse, stort aktivitetsrum, bryggers og udgang til trappe, der fører til haven.

Vi havde flere muligheder på hånden, men har sammen med ejerudvalget lagt væk på den driftssikkerhed og funktionalitet, man får med et helt nyt hus. Grunden er på små 600 m2 og derfor nem at holde. Samtidig er boligen hurtig og billig at både nedkøle og opvarme og vil kræve minimum vedligehold i årene frem.

Haven

Der er optimal privathed på de 85 m2 have / terrasse / pool m2, der nærmest bliver en del af huset, når de store glaspartier i stuen skydes til siden. Orienteringen er sydvest, så der er masser af sol dagen lang og dermed god brug for de elektriske markiser til afskærmning.

Området bag huset er udlagt til grønt område, hvilket er bekræftet af kommunen og dokumenteret i lokalplanen.

Der skal ikke gøres meget. Mest af alt skal der tilføres noget sjæl og stemning med det rigtige inventar og farver. Det har vi en masse ideer til.

Vi arbejder også på at finde nogle store palmetræer til haven, som vil være kunne tilføre en masse stemning i det område.

Derudover skal der bygges et skur til cykler. Enten på siden af huset eller foran i forbindelse med parkeringsområdet.

Se video indefra huset

Se plantegning

Handlen

Boligen er handlet inden for vores budget på 1.200.000 euro, og det lykkedes faktisk at afværge et salg, der var i proces med en anden køber. Alt inventar medføger. Og da det fremstår som nyt, kan vi sagtens bruge noget af det – særligt terrassemøblerne. En stor del skiller vi os af med, da det ikke er vores stil.

Næste skridt i processen

Vores advokat har i et stykke tid været i gang med at lave duediligence og efter kommunens bekræftelse vedrørende det grønne område, er vi nu klar til at underskrive den officielle reservationsaftale. Derefter styrer Janne slagets gang og involverer jer, når det kræves.

Vores forventning er, at boligen kan leveres til jer i foråret 2022, men vi afventer stadig forventet dato for overtagelse og kan først derefter lave de endelige planer.