Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Megève

Vi har fundet en skøn bolig med masser af potentiale til jer i Megève. Som altid har vi vægtet beliggenhed højt og boligen ligger således i gåafstand til byen, tæt på lift og skibussen går lige uden for døren. Læs alt om boligen her og forestil jer potentialet, når boligen står færdig efter en gennemgående renovering.

image/svg+xml

Sammen med ejerudvalget har vi besluttet at give bud på boligen og har efterfølgende fået accept fra sælger, så nu er det ganske vist, at I kan glæde jer til jeres første MyHomes bolig.

 

BOLIGENS BELIGGENHED 

Boligen ligger i vores foretrukne område i Megève, Rochebrune, som har noget af den skønneste natur og masser af udsigt. Den er tæt på Rochebrune liften, ca. 700 meter, men hvis ikke man ønsker at gå, kører skibussen lige udenfor døren. Der er også en uofficiel ”ski in/ski out” fra ”baghaven”, hvilket hører til sjældenhederne i Megève.

Selve byen er kun omkring 1200 meter væk, så det er muligt, i hvert fald en del af året, at gå hjem fra restaurantbesøg om aftenen.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

Link skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

SELVE EJENDOMMEN

Lejligheden ligger i en ejendom ved navn Dolmen bestående af ca. 16 lejligheder. Der er en velfungerende ejerforening, hvilket vi ved, da vi allerede har købt en lejlighed til en af vores andre foreninger et andet sted i samme bygning.

Ejendommen er af ældre dato, men er yderst velholdt og udført i, for Megève, klassiske materialer i høj kvalitet. Man træder ind i en stor og rummelig hall med dekorative postkasser i træ, skabe til ski samt bænke, som man kan sidde på, når udstyr skal af og på.

Udover skab til ski og udstyr er der et tilhørende privat depotrum og privat parkeringsplads foran bygningen.

Se video fra indgangen og forhallen

Se video af skibussens stoppested ved Dolmen

 

INFORMATION OM LEJLIGHEDEN

Lejligheden ligger på 3. sal, er på ca. 93m2 og vil efter renovering have 3 soveværelser, 3 badeværelser, gæstetoilet og åbent køkken med pejs i forbindelse med rummelig stue med to udgange til en helt unik hjørnebalkon, som også to af de tre værelser har direkte adgang til.

Planløsningen kan altså blive ret perfekt, idet der bliver god plads i opholdsrummene, åbent køkken som vi godt kan lide det, og samtidig mulighed for privathed i form af soveværelser med hvert et en suite badeværelse. Se link til plantegninger nedenfor, både den nuværende og vores første skitseoplæg til renovering.

Balkonen, der løber hele vejen rundt om lejligheden er positioneret mod hhv. øst, syd og vest, så der er masser af sol.

Fra balkonen mod øst er der den skønneste udsigt til et fælles grønt område og kig til gondolen og toppen af bjerget, hvor gondolen ender. Fra balkonen mod vest, er udsigten dybere mod de hhv. grønne/hvide bjergsider afhængig af årstiden. Samme udsigt til bjergsiderne findes fra soveværelserne.

I køber noget, som ud fra et investeringsperspektiv er yderst fornuftigt, idet vi ikke starter med at betale for andres renovering. Det er åbenlyst, at lejligheden trænger til en gennemgribende renovering og det er prisen fastlagt efter. Dermed er der plads til at bryde alt ned og starte forfra og opnå præcis det ”modern mountain style” look vi ønsker.

Boligen var udbudt til 698.000 Euro, og vi har fået accept på 670.000 Euro, så selv om vi skifter vinduer og døre og i øvrigt giver den fuld gas i renoveringen, holder vi os en del under de ca. 1.050.000 Euro, der samlet var sat af til Megève og alligevel står vi efterfølgende med en moderne, autentisk, bekvem og driftssikker bolig.

Se nuværende plantegning

Se første skitseoplæg efter renovering

Se video fra balkonen

Se video fra balkonen mod gondolen 

Se video af lejligheden

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. Husk at aktivere lyden. 

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Næste skridt er at underskrive ”Compromis de vente”, svarende til en købsaftale, hvorefter der lægges ca. 10% i depositum. Derefter udarbejder vores advokat fuldmagter til jer, som I skal underskrive og fremsende til os i original, hvorefter det endelige skøde kan underskrives.

Forud for underskrift på ”Compromis”, laver MyHomes og advokaten altid en grundig duediligence på både lejligheden, ejendommen og ejerforeningen.

I modsætning til ejendomshandler i Italien og Spanien, hvor I, som ejere, står direkte på skødet, så erhverves deleboliger i Frankrig oftest igennem et såkaldt SCI, der er et skattemæssigt transparent selskab. I bliver andelshavere i SCI’et, der får et sæt vedtægter, der er udformet efter en helt bestemt standard for sådanne konstellationer.

Vores advokat opretter jeres SCI samtidig med handlen, så I underskriver alle papirer på én gang. I skal forvente, at en ejendomshandel i Frankrig tager minimum 3 måneder, ofte lidt mere. Det hænger sammen med, at der i alle bolighandler, efter underskrift på købsaftalen, er to måneders forkøbsret fra myndighederne side.

Betingelserne for renovering er sådan, at man ikke kan ”larme” i skisæsonen fra medio december til ca. 1. marts. Og igen i månederne juli og august. Det kan være svært at klare renoveringen indenfor de begrænsede ”vinduer”, der er åbne, men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at planlægge renovering i efteråret 2021, så boligen måske kan stå klar omkring jul, men det er endnu for tidligt at love, eftersom der er en risiko for at handlen først kan afsluttes omkring medio september/oktober, hvilket efterlader blot to måneder til renovering inden ”vinduet” lukker for skisæsonen. Under alle omstændigheder vil vi i så fald få lavet så meget af arbejdet inden vinter som muligt, så det tager kortere tid at færdiggøre, når vinduet igen åbner i marts 2022.

Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret via Facebook og i nyhedsbreve.