Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Villefranche

Vi har nu fundet en perle til jer i Villefranche. Den 90 m2 store lejlighed har den øverste placeringen i ejendommen med en helt ublokeret udsigt over bugten og Middelhavet, som kan nydes fra den 30 m2 store hjørneterrasse. Læs her alt om jeres nye bolig og se billederne.

terrasse altan villefranche

BOLIGENS BELIGGENHED

Lejligheden ligger indenfor det område, vi definerer som vores ”sweet spot”, nemlig mellem de to hovedveje igennem Villefranche, Basse Corniche og Moyen Corniche. Den ligger stejlt oppe, stort set lige over stranden, så det er nemt at gå ned til stranden eller den gamle by og havnefronten med de mange restauranter – og lidt mere anstrengende op, men det er jo charmen i Villefranche og det, der giver den gode udsigt. Og heldigvis er der nem adgang til både taxi og Uber service, der bringer jer hjem på få minutter, skulle det være behovet.

Se lokation

Se video af ejendommens tilkørsel 

 

SELVE EJENDOMMEN

Lejligheden ligger øverst oppe i én af de to bygninger, der udgør bebyggelsen Cactus Roc, som ligger i et stille område for enden af en blind vej. Det er et gated område med ca. 18 lejligheder, der deler en fælles pool og har en ”care taker”, der selv bor i bebyggelsen. Måske derfor er stedet utrolig velholdt, både hvad angår bygningerne og de grønne omgivelser. Der er elevator i bygningen.

Se video af boligens omgivelser

Se video af ejendommens garage og gate 

INFORMATION OM BOLIGEN

Lejligheden ligger som nævnt øverst i bygningen og har en formidabel, helt ublokeret udsigt ud over vandet og byen fra en 30 m2 sydvendt hjørneterrasse, hvor der er masser af sol det meste af dagen.

Der er netto omkring 90 m2 fordelt på 2 værelser, 2 badeværelser, lukket køkken og stue. Køkkenet kan dog nemt flyttes ind i stuen og rummet laves om til de 3. soveværelse, så boligen lever op til de krav, vi har til antal værelser.

Lejligheden skal renoveres, hvilket giver os den fordel, at vi selv kan bestemme udtrykket og får maksimal indflydelse på det færdige resultat.

Der er en tilhørende privat, lukket garage i kælderen og et opbevaringsrum.

Lejligheden er udbudt til 1.100.000 Euro, og vi håber at kunne lande handlen på omkring 1.050.000 Euro, så der er rigelig plads til en gennemgribende renovering indenfor budgettet på 1.200.000 Euro. Det skal dog nævnes, at forhandlingen ikke er afsluttet, så i skrivende stund ved vi ikke helt præcis, hvor prisen lander.

Vi tillader os at dog betragte købet som lidt af et scoop, da lejligheden nedenunder med helt identisk planløsning, dog renoveret, er til salg til 1.450.000 euro! – endvidere er der for nylig solgt en lejlighed i nabobygningen til 1.800.000 Euro, som ikke er større indvendig, men blot har en lidt større terrasse.

Se plantegning

Se video af boligen

Se video af udsigt fra altanen (fra boligen nedenunder)

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Når prisen er på plads, starter det store arbejde med at indhente diverse papirer og lave due diligence. Vi melder os selvfølgelig, når der er behov for action fra jer. Som I måske husker det fra handlen i Megeve, skal I ikke til notar i forbindelse med handler i Frankrig, så det er på den måde en lidt nemmere proces for jer.