Hør mere om MyHomes

Quantus bolig i Villefranche

Vi har fundet jer en perle ved Middelhavet. En penthouselejlighed på 120m2 med en ekstraordinær panorama-udsigt ud over Villefranche-bugten tæt på strand og by. Læs om boligen og se billederne fra jeres kommende hjem i Villefranche-sur-Mer.

villefranche blomster middelhavet

BELIGGENHED

Med gåafstand til den gamle bydel og lystbådehavnen er det rolige byliv ved Middelhavet lige om hjørnet fra jeres nye penthouselejlighed i Villefranche-sur-Mer. I vil bo tæt på indkøbsmuligheder, strand og Parc du Mont Boron, som er et stort naturområde med stier, vandfald og en betagende udsigt over Nice og kystlinjen.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

BEBYGGELSEN

Boligkomplekset består af to velholdte bygninger, hvoraf jeres lejlighed ligger i bygningen trukket længst tilbage og med front direkte mod bugten. Området mellem bygningerne er anlagt med en flot og charmerende have med springvand og kilder. Bebyggelsen har elevator og en stor fælles pool.

LEJLIGHEDEN

Penthouselejligheden ligger på 4. sal i bygningen og har en fantastisk udsigt, som man bliver mødt af allerede, når man træder ind ad døren til lejligheden, og som fortsætter fra den store åbne sydøstvendte terrasse. Indenfor vil de 120 m2 – efter en gennemgribende renovering – være fordelt på 3 soveværelser, 2 badeværelser samt et åbent køkken i direkte forbindelse med en stor rummelig stue med adgang til terrassen.

Der hører en privat lukket garage i kælderen til lejligheden samt et depotrum.

Som nævnt skal lejligheden igennem den helt store renovering med nye vinduer/døre, nye installationer, nyt køkken og 2 nye badeværelser. Den vil således stå som ny og være både driftssikker og nem at vedligeholde i mange år frem.

Boligen var udbudt til 1.450.000 euro, men vi har fået accept på 1.380.000 euro, og i samråd med Ejerudvalget, blev vi enige om at slå til, da dette er en meget attraktiv mulighed i et marked med stærkt stigende priser, og hvor sådanne lejligheder kun sjældent udbydes.

Se videoen med udsigten fra terrassen

Rikke tager jer med til Villefranche til en udsigtsrig rundtur på jeres solrige terrasse. Se video her

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Med støtte fra Ejerudvalget har vi påbegyndt købsprocessen med sælger. Vi går allerede nu i gang med at planlægge renoveringen, så vi kan starte med det samme, når handlen er endelig på plads.

Vi melder os, når vi kender lidt mere til timelinen, herunder har en foreløbig dato for overtagelse. Det er som bekendt først, når vi står med nøglen, at vi kan melde en forventet ibrugtagningsdato ud.