Hør mere om MyHomes

Jeres nye bolig i Megève

Lejligheden vi har valgt, ligger i det eksklusive Mont D’arbois med skilift og golfbane lige udenfor døren – en ren drømmebeliggenhed.

Megève skibakke

Vi fik kendskab til lejligheden umiddelbart efter, den var kommet på markedet, og skyndte os at reservere den, indtil vi kunne rejse ned og besigtige den. Lejligheden levede fuldt ud op til forventningerne, og på baggrund af et hurtigt møde med ejerudvalget, der delte vores begejstring, slog vi til.

Lejligheden var udbudt til € 665.000, men vi fik forhandlet den ned på € 643.000, på trods af, at der var en kø af købere. Sælgers motivation for at gå ned i pris, efter så kort tid, var, at vi var klar med en kontanthandel og indvilligede i at underskrive købsaftalen hurtigt.

BOLIGENS BELIGGENHED

Lejligheden ligger som nævnt i det eksklusive område, Mont D’arbois, som rummer nogle af de dyreste boliger i Megève, samt luksushotellet, Four Seasons. Omdrejningspunktet i området er golfbanen og skiliften, der fører op til de største skiområder: Mont D’arbois og Rochebrune. Jeres lejlighed er nabo til såvel lift som golfbanen og har reelt ski in/ski out, hvilket er en sjældenhed i Megève.

Megève centrum ligger en kort køretur væk fra lejligheden, og man kan gå dertil på ca. 25 min. via en smukt anlagt sti.

Se koordinaterne for lejlighedens beliggenhed

Se video, hvor vi viser afstanden fra bygning til skiterræn og golfbane

Se video fra liften, hvor I kan se jeres bygning

Se video af byen

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

SELVE EJENDOMMEN

Lejligheden ligger på 2. sal i bebyggelsen ”Les Mandarines”, der består af flere chalet-lejligheder, hvor jeres lejlighed ligger med absolut bedste beliggenhed. Bygningen er af ældre dato, men yderst velholdt og med gode fællesarealer. Der kommer nyt tag på i det kommende efterår, og dette er betalt af sælger.

Bebyggelsen har flere fælles gæsteparkeringspladser, og til lejligheden hører der en privat, aflukket garage i kælderen samt et depotrum og et rum til ski. Der er endvidere elevator i bygningen.

Se video af bygningen og området omkring.

Link skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

INFORMATION OM LEJLIGHEDEN

Lejligheden er på 51 m2 og har en 6 m2 balkon. 51 m2 lyder måske ikke af så meget, men på de kanter regner man i nettokvadratmetre, så efter danske forhold svarer det til en noget større lejlighed. Og beliggenheden og den gode planløsning opvejer så rigeligt lejlighedens størrelse.

Der er to soveværelser, hvoraf det ene har bruseniche og håndvask ensuite samt udgang til balkon. Derudover et badeværelse, åbent køkken og en stue med åben pejs. Fra balkonen og de store glasspartier i stuen er udsigten helt i særklasse. Lejligheden er allerede renoveret, og i præcis den stil vi selv plejer at renovere i, altså i ”modern mountain style”, hvor det gennemgående materiale er ”old wood – genbrugstræ”. Renoveringen er udført i en god kvalitet, men der er selvfølgelig altid ting vi ønsker at opdatere, således også her.

Vi er i gang med at undersøge om det er muligt indenfor budget og med den lokale ejerforenings godkendelse at etablere et ekstra toilet med adgang fra entreen. Hvis ikke det kan lade sig gøre, er ejerudvalget og vi tilfredse med den nuværende planløsning med det udgangspunkt, at alle jeres øvrige boliger vil have minimum 2 toiletter.

Se plantegningen

Se video af udsigten fra balkonen

Se video af hele boligen

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Som nævnt er købsaftalen allerede underskrevet, og vores advokat er i gang med at oprette et SCI, som er den ejerform, vi køber igennem i Frankrig. Vi forventer, at skødet kan underskrives omkring d. 1. november, da vi som altid skal afvente kommunens to måneders forkøbsret, som gør sig gældende alle steder i Frankrig ved bolighandel.

Der kommer på et tidspunkt nogle dokumenter, I skal underskrive. Denne gang er det heldigvis ikke foran notar, så det skulle gerne være en mere smidig proces for alle.

Som I nok har hørt, så er betingelserne for renovering i Megève således, at man ikke må ”larme” i skisæsonen, som går fra medio december til ca. 1. marts. Derfor er det vores forventning, at lejligheden kan stå klar i det tidlige forår eller start sommer 2022, alt afhængig af omfanget af opdateringer.

Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret via vores nyhedsbrev og Facebook.