Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Piemonte

Vi har fundet en perle til jer i Piemonte. Boligen ligger midt i vinlandet med en fantastisk udsigt over Canelli. Læs alt om boligen her og se billeder fra jeres kommende italienske hjem, som selvfølgelig kommer til at gennemgå en totalrenovering.

image/svg+xml

Sammen med ejerudvalget har vi besluttet at give bud på boligen og har efterfølgende fået accept fra sælger, så nu er det ganske vist, at I kan glæde jer til endnu en bolig.

HUSETS BELIGGENHED

Huset har en skøn beliggenhed med panoramaudsigt over Canelli med de schweiziske og franske alper i baggrunden på en klar dag. Canelli er én af områdets mest kendte og attraktive by og byder på masser af god vin og mad foruden alt andet man måtte have brug for af indkøb og kultur. Byen ligger indenfor gå/cykelafstand fra huset.

Området er i øvrigt beskyttet under UNESCO.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed 

Se kort over grunden 

Se video fra grunden

INFORMATION OM HUSET

Boligen ligger på en grund på ca. 8000 m2, hvoraf et lille stykke er vinmark, som den nuværende ejer selv dyrker. Huset her egen gate og privat asfalteret adgangsvej.

Huset er en Cascina (gård) fra 1900-tallet og er ca. 100 år gammelt. Det har en masse fine gamle detaljer og ikke mindst en antik vinkælder. Huset skal TOTALRENOVERES og det tager selvfølgelig tid, men til gengæld får I et ”nyt” hus med nye installationer, vinduer, tag, pool osv. Der vil blive bygget energivenligt og huset vil ikke kræve det store vedligehold i mange år. 

Vi har forhandlet en pris med sælger på 200.000 Euro for huset og forventer at skulle bruge ca. 350.000 Euro for renoveringen, så vi holder os komfortabelt indenfor det budget, der er afsat på 600.000 Euro. 

Efter renoveringen vil huset være omdannet til en ca. 200 m2 moderne bolig med bevaring af en masse autentiske detaljer. Blandt andet de hvælvede lofter i terracotta sten, som er overalt i huset, og vinkælderen, hvor vi tænker at placere et rustikt bord og stole. I huset bliver der 4 rummelige soveværelser og 3 badeværelser, hvilket er mere end vi specificerer, og det betyder, at vi slipper for sovesofaen eller foldesengene. 

Med al informationen om huset, grunden, og beliggenheden, samt billeder, håber vi, at I kan danne jer et godt indtryk af boligen og dens omgivelser. Forhåbentligt har I, ligesom Ejerudvalget, fantasien til at se husets potentiale.

Se video af stueplan

Se video af første sal

Se plantegning af stuen med foreløbige overvejelser

Se plantegning af første sal med foreløbige overvejelser

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Næste skridt er at underskrive købskontrakten, hvorefter der udarbejdes fuldmagter til hver af jer, som I skal underskrive foran en dansk notar og som bemyndiger en fuldmægtig i Italien til at underskrive skødet på jeres vegne. Det skal vi nok guide jer godt igennem, når vi kommer dertil. 

Imens arbejder vi videre med projektering. Vi får udarbejdet tegninger, som viser, hvordan vi vil transformere huset indvendigt og udvendigt, samt hvordan vi forestiller os at anlægge overdækket terrasse, pool og have.