Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye lejlighed på Mallorca

Vi har fundet en ny bolig til jer i Port D’Andratx. Lejligheden er meget stemningsfuld, rummelig og har en fantastisk placering med den smukkeste udsigt. Læs alt om boligen her og se billeder derfra.

Mallorca bolig terrasse pool

Området

Boligen har en skøn central beliggenhed i Port D’Andratx. Lejligheden er placeret langt nok oppe ad skrænten til at få en smuk udsigt, men ikke længere oppe end at I til fods kan bevæge jer ned til byen, havnen eller den lille badebugt Cala Fonoll. 

Se lokationen

 

Bebyggelsen

Det er en lille charmerende og meget autentisk bebyggelse med blot 10 lejligheder, der deler en fælles pool. Bebyggelsen er pæn og velholdt og ligger for enden af en blind vej og er aflukket med gate.  

Se video af udsigten

Lejligheden

Lejligheden ligger i stueplan. Den er hele 119 m2 og dermed en del større, end vi normalt forventer at kunne købe til en Comfort-pulje. Det betyder, at der er tre soveværelser og hele tre badeværelser, hvoraf to er en suite, så det bliver et sted, I komfortabelt kan være i hvert fald seks personer uden at skulle have nogle sovende i stuen.  

Bebyggelsens autentiske stil går igen indenfor med karakteristiske terracotta-gulve (i øvrigt med gulvvarme), med pudsede hvide vægge, indbyggede hylder, runde former og rustikke mørke træbjælker i loftet. Stilen er typisk for området og betegnes ”Otzoup style”.  

Den store terrasse på 35 m2 er delvis overdækket og er med et udekøkken, som vi håber at kunne bevare. Der er låge direkte til poolen, som efter sigende kun bruges meget lidt, og hvor det er besluttet i ejerforeningen, at man ikke må tage ophold, hvorfor der ikke er placeret møbler eller andet. På den måde kan vi håbe, at den kommer til at fornemmes lidt som en privat pool i baghaven, men I må selvfølgelig indstille jer på, at den også vil blive brugt af andre, og at der i perioder kan være aktivitet tæt på. 

Vi forventer, at der bliver plads til både spisemøbler og lounge/liggemøbler på terrassen, der vender mod øst/sydøst. 

Der vil altså være sol på terrassen fra morgen til først på eftermiddagen, hvilket nok er det foretrukne om sommeren, hvorimod man om vinteren måske gerne havde haft solen lidt længere. Ejerudvalget har selvfølgelig taget alle kriterier i betragtning og har prioriteret mere plads, både ude og inde samt en generelt fantastisk lejlighed.

Detaljerne i boligen er simpelthen så fine, at vi ikke kommer til at lave en gennemgribende renovering, men blot en gennemgribende opdatering, herunder sætter vi et nyt køkken ind og ombygger i hvert fald et af badeværelserne. 

Det har ikke været muligt at opdrive en plantegning, men mægler har arrangeret, at vi får udarbejdet en helt frisk tegning med alle nødvendige mål. 

Se videoen af boligen

Next step

Købsaftale er allerede underskrevet og eftersom fuldmagterne fra den anden handel heldigvis kan bruges, så kan vi formentlig allerede omkring medio marts underskrive skøde og overtage nøglen.

Dermed kommer vi helt sikkert til at levere boligen i indeværende år, og bookingerne i 2023 bliver ikke påvirket af den uheldige situation den strandede handel satte os i.