Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig fundet i Megève

Vi har fundet en skøn bolig med masser af potentiale til jer i Megève og som uden tvivl har været værd at vente på. Som altid har vi vægtet beliggenhed højt, og boligen ligger således blot få minutters gang fra byen og Chamois-liften i centrum.

Megève chalet udsigt

Boligen nåede kun at være ganske få dage på markedet, inden vi sammen med ejerudvalget besluttede straks at give bud. Efterfølgende har vi fået accept fra sælger, så nu er det ganske vist, at vi har sikret jeres femte og sidste MyHomes-bolig.

BOLIGENS BELIGGENHED 

Beliggenheden her er noget ganske særligt, og det er et område, hvor der kun sjældent er noget til salg. Boligen ligger omkranset af natur, men alligevel blot fem minutters gang ad en lille sti fra centrum og efter yderligere et par minutters gang er man ved Chamois-liften, hvorfra der er adgang til Rochebrune og Mont D’Arbois skiterrænet. Der er også busser fra centrum, der kører til Le Jallet skiområdet, hvis man ønsker denne afveksling.

Chamois-liften er helt central i Megève og med sin beliggenhed midt i byen, er det et ideelt sted at ”lande” efter en dag på ski.

Om aftenen er det helt nærliggende blot at gå til og fra én af byens mange restauranter, så en bil er ikke et must, når man er ejer af en så central beliggenhed. Faktisk ligger bebyggelsen som nabo til det eksklusive 5-stjernede hotel ”Fermes de Marie” med en meget anerkendt restaurant, hvor der blandt andet serveres fondue, som er så kendetegnende for det franske køkken.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

Herunder kan I se billeder af tilkørslen til La Riante Colline samt den lille sti mod byen.

BEBYGGELSEN

Lejligheden ligger i et chalet med omkring 14 lejligheder, og er ét af flere chaletter, der udgør residencen ”La Riante Colline”. Der er to separate områder i bebyggelsen, ”Haut” og ”Bas”. Denne lejlighed ligger i området ”Haut”, der som navnet angiver, er det højest beliggende og det område, der ligger tættest på centrum. Ydermere ligger dette chalet meget tæt på stien mod byen og i udkanten af bebyggelsen.

Som noget helt ekstraordinært for Megève er der en fælles sommer pool – opvarmet, samt tennisbane til hver af de to områder, ligesom der er en legeplads til børnene.

Bebyggelsen er fra 1968, men fint velholdt. Blandt andet er der i de seneste år lagt nyt tag, ligesom opgangen er opdateret og det centrale varmesystem udskiftet.

Der hører en ski-locker, et opbevaringsrum og en privat parkeringsplads med til lejligheden. Parkeringspladserne er alle samlet i en separat bygning ikke langt fra lejligheden. Derudover er der parkeringspladser langs vejen foran bygningen.

Se video af omgivelserne omkring

Se satellitbillede

Herunder kan I se billeder af omgivelserne og opgangen i bygningen.

INFORMATION OM LEJLIGHEDEN

Lejligheden ligger på 1. sal og er på ca. 60 netto m2. Der er i dag 2 soveværelser, et toilet, et bruserum, entre, køkken og stue. Den skal TOTALRENOVERES, og i den forbindelse bliver det muligt at optimere planløsningen og få 2 komplette badeværelser, hvoraf det ene bliver en suite med soveværelset. Køkkenet bliver åbent i forbindelse med stue og entre. Entreen åbnes op, så lejligheden føles mere rummelig, så snart man træder ind. Pejsestedet i stuen bevares, men bliver udskiftet med en ny pejs.

For nuværende har vi kun den eksisterende plantegning, men så snart vi har den opdaterede klar, som den vil se ud efter renovering, deler vi den med jer.

Der er en skøn balkon på omkring 9 m2 med en dejlig udsigt mod bjergene til begge sider og en lille å, der løber i ”baghaven”. Orienteringen er mod syd, så der er masser af sol.

I køber noget, som ud fra et investeringsperspektiv er yderst fornuftigt, idet vi ikke starter med at betale for andres renovering. Det er åbenlyst, at lejligheden trænger til en gennemgribende renovering, og det er prisen fastlagt efter. Dermed er der plads til at bryde alt ned og starte forfra og opnå præcis det ”modern mountain style” look, som vi ønsker.

Boligen var udbudt til 595.000 euro, hvilket i dagens marked virker yderst rimeligt, og vi besluttede hurtigt at byde prisen. Selv om vi skifter vinduer og døre, og i øvrigt giver den fuld gas i renoveringen, holder vi os fint indenfor og sandsynligvis også lidt under det budget, der samlet er sat af til Megève-boligen. Efterfølgende står I med en moderne, autentisk, bekvem og driftssikker bolig, der er nem at vedligeholde i mange år frem.

Se nuværende plantegning

Se video fra balkonen

Se video af lejligheden

Nedenunder kan I se den smukke udsigt fra balkonen samt sælgers billeder.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Eftersom jeres SCI allerede er oprettet, og dette er den anden bolig, der erhverves i Frankrig, bør processen blive lidt enklere, men dog ikke nødvendigvis kortere.

Næste skridt er at underskrive ”Compromis de vente”, svarende til en købsaftale, hvorefter der erlægges ca. 10% depositum.

Forud for underskrift på ”Compromis de vente”, laver MyHomes og advokaten altid en grundig due diligence på både lejligheden, ejendommen og ejerforeningen.

Bedste bud på endeligt skødetidspunkt er lige nu september, og med det udgangspunkt vil entreprenøren kunne starte entreprisen i efteråret, men ikke færdiggøre, da man ikke kan udføre støjende arbejde fra ca. medio december til 1. april. Herefter vil det tage omkring 3-4 måneder at afslutte renovering og lave indretning og klargøring, så boligen kan stå klar til første ejer i august 2023.

Vi melder en dato ud, når vi har den endelige plan klar, dog tidsligst når vi har skrevet skøde og dermed overtaget nøglen.