Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye bolig på Mallorca

Når det rigtige byder sig, skal man slå til. Særligt i dagens marked, hvor boliger på Mallorca er meget eftertragtede. Vi er derfor meget begejstrede for, at vi nu kan præsentere jeres kommende bolig på Mallorca, som I forhåbentlig allerede vil kunne tage i brug i sommeren 2022.

Mallorca terrasse Middelhavet bjerge

BELIGGENHED

I vores søgning efter bolig på Mallorca har vi tilsigtet at finde noget i den nordvestlige del af øen, men da det særligt i den nuværende markedssituation er et snævert fokus, der gør det vanskeligt at finde konkrete muligheder, der lever op til vores mange kriterier – har vi naturligt udvidet søgningen til resten af vestkysten, som både i nord og syd tilbyder mange af de ting vi sætter pris på, herunder den smukke natur.

Heldigvis har denne udvidelse åbnet op for en super mulighed lidt længere nede af kysten, som både vi og ejerudvalget er begejstrede for, og som leverer på nogle kriterier, som vi ved ville være vanskelige at matche tilsvarende i det noget mindre marked længere nordpå.

Jeres kommende bolig ligger på den lille halvø ”La Mola” ved Port d’Andratz. Området ligger højt, ca. 25 minutters gang fra Port d’Antratz og kun ca. 35 minutters kørsel fra Palma. Byen lever året rundt, og man er omkranset af smuk natur og flot udsigt.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

BEBYGGELSEN
De to bygninger i bebyggelsen er opført i 2008 og rummer i alt 10 lejligheder, som deler en fælles pool. Alle lejligheder har privat parkeringsplads i kælderen, og bygningerne har elevator. Bebyggelsen er opført i god kvalitet og fremstår velholdt.

LEJLIGHEDEN

Lejligheden er grundlæggende i fin stand, men den trænger til en opdatering. Vi kan med relativt få midler lave fornyelsen, så boligen får et helt nyt look indvendigt og på terrassen.

Boligens helt store fordel er en solrig terrasse på hele 70 m2 med flot udsigt over bugten og til nationalparken/øen Dragonera. Indenfor er der omkring 80 bolig m2 inkl. 2 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Fra begge soveværelser er der udgang til terrassen, og fra køkkenet er der adgang til et meget stort ”bryggers”, som kan bruges til diverse opbevaring, herunder ikke mindst til de cykler vi kommer til at udstyre boligen med.

Vi forestiller os, at I kommer til at leve på terrassen og vil derfor gøre den både funktionel og hyggelig med etablering af udekøkken og de rigtige møbler. Indvendigt vil vi vælte nogle vægge og åbne op mellem køkken, entre og stue, så det bliver sammenhængende. Vi vil også gøre noget ved de kedelige spots i loftet og i det hele taget tilsætte nogle farver og tekstur til rummene, der giver boligen mere karakter.

Se plantegningen

Se video fra lejligheden

Se video med udsigt fra terrassen

Se video af bebyggelsen set fra gaden

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Vi er blevet enige med sælger om prisen. Boligen var udbudt til 750.000 euro, men den er forhandlet ned til 720.000 euro. Samtidig har sælger accepteret en overtagelse, når jeres forening er fuldtegnet, dog senest 1. marts 2022. På den måde slipper vi efter al sandsynlighed for at omskøde boligen fra 12 til 29, hvorved foreningen sparer 40-45.000 euro, som vi i stedet kan købe boliger for.

Vores advokat er i gang med den nødvendige due diligence, hvorefter vi kan skrive en købsaftale under og betale depositum. Senere udarbejdes fuldmagter, som I skal underskrive foran en notar i Danmark. Mere om dette følger, når vi kommer dertil.

Om alt går vel, er forventningen, at I kan tage lejligheden i brug i sommeren 2022, men indtil vi har overtaget nøglen, er dette selvfølgelig forbundet med en vis usikkerhed.