Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye sted i Piemonte

Tronende på en fredfyldt grund midt i vinmarkerne mellem Nizza Monferratto og Acqui Terme har vi fundet et nedrivningsklart landhus, som vil blive erstattet af et skønt nybygget hus i autentisk Piemonte stil.

Piemonte vinmarker by huse

GRUNDENS BELIGGENHED

”Boligen” er i virkeligheden et nedrivningsklart gammelt ”farm house”, hvilket passer os rigtig godt, da vi kun betaler for grunden og retten til at bygge et hus på grunden. Der er en stor gevinst ved at købe en byggegrund, hvor der allerede er registret et hus, da det gør byggeansøgningsprocessen både nemmere og en del billigere.

Grunden ligger i det område, vi så godt kan lide, imellem Nizza Monferrato og spabyen Acqui Terme, ca. 15 minutters kørsel til begge byer. Beliggenheden er helt fantastisk. Uforstyrret, hævet over vejen, omkranset af vinmarker og med en skøn udsigt til både de omkringliggende landsbyer og til bjergene i det fjerne. Den nærmeste landsby, Ricaldone, er blot få minutters gang væk.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

Se video fra vejen mod huset

Piemonte by vinmarker huse

SELVE GRUNDEN
Den nuværende ejer af huset og grunden ejer også alt det omkringliggende jord og har derfor været fleksibel i forhold til at lade os definere et optimalt jordstykke på ca. 2150m2. En perfekt størrelse. Ikke for stort – med deraf følgende højere omkostninger til vedligehold – og med plads til at bygge et passende hus med tilhørende pool i god størrelse, terrasse, have og parkering med udgangspunkt i den rigtige position for solen. Der er samtidig en privat adgangsvej i fladt terræn, som sikrer nem afgang til huset hele året.

Se video af selve grunden

Se video af udsigten fra grunden

DET NYE HUS
Vi kommer til at bygge et hus til jer på omkring 190 m2 i 2 plan med 4 soveværelser og 2-3 badeværelser.

Som I måske har set, har vi for nylig færdiggjort et hus til vores MH02 Premium forening i Cassinasco Piemonte. Det har været en god proces, og resultatet er blevet fantastisk, hvilket har givet os mod på at gentage successen, da det rummer så mange fordele at bygge nyt, herunder særligt driftsmæssigt, da huset dels vil være velisoleret og rart at være i hele året og dels vil være enkelt at vedligeholde i mange år frem.

Boligen vil blive bygget med udgangspunkt i mange af de samme autentiske detaljer, som huset i Cassinasco er gennemsyret af. I kan se et par billeder af detaljerne nedenfor.

Vi ved endnu ikke, om det er muligt at bygge et stenhus, da man typisk bygger i mursten i området, som er underlagt UNESCO. Om facaderne bliver i rustikke gamle mursten, i sten, med pudsede flader eller en kombination, så bliver det uden tvivl smukt og kommer til at passe ind i det miljø, det er en del af.

Vi går snarest i gang med at få tegnet huset og kommer selvfølgelig til at dele materialet med jer undervejs.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN
Vi er blevet enige med sælger om prisen og har underskrevet en reservations-/købsaftale. Nu går vores advokat i gang med den nødvendige due diligence og med at udforme fuldmagter, som I skal underskrive foran en notar i Danmark. Mere om processen herfor senere.

I skal forvente, at selve handlen tager omkring 2-3 måneder at gennemføre. I den periode arbejder vi selvfølgelig med at definere projektet og tegne huset, så vi er klar til at indhente byggetilladelse hos både kommune og UNESCO, så snart skødet er skrevet.

Efter myndighedernes godkendelse, skal vi påregne ca. 13-15 måneder til byggeriet og den efterfølgende indretning samt færdiggørelse. Det er altså ikke et ”quick fix”, men vi er sikker på, at det bliver ventetiden værd. Det er i hvert fald det, vi hører fra ejerne i MH02.