Hør mere om MyHomes

Fantastisk grund fundet i Hornbæk

Vi er enormt glade for at kunne præsentere det første indkøb til jeres forening – et sommerhus i Hornbæk. Vi er endnu mere tilfredse med, at det har været muligt alligevel at handle en bolig, der ligger helt centralt i vores foretrukne område omkring Horneby.

Sommerhus Hornbæk luksusbolig

OMRÅDET

Sommerhuset ligger på en dejlig grund i et hyggeligt og veltilvokset sommerhusområde med kort afstand til by og strand.

Lige før påske præsenterede vi muligheden for ejerudvalget og har siden arbejdet med at sikre handlen. Vi er nu så langt, at vi ikke regner med, at der opstår forhindringer og vil derfor gerne dele nyheden med jer.

Se beliggenheden

BOLIGEN / GRUNDEN 

Boligen er et lille sommerhus på omkring 45 m2, der skal rives ned og erstattes af et nybygget luksushus. 

Den helt lukkede – og dermed hundevenlige grund – er på ca. 1000 m2 og er syd – sydvestvendt, så der er masser af sol hele dagen.  

Se video af grunden

Grunden er omkranset af hæk suppleret med masser af buske og træer, der sikrer privathed, og hvor der samtidig er plads til masser af aktiviteter på den store græsplæne. 

Huset vi vil bygge, er ikke endeligt defineret, men vi har et klart billede af stilen og ved, hvilke faciliteter vi ønsker at bygge ind. Vi er i proces med forskellige typehus leverandører, og vores fokus er at få en gennemarbejdet løsning til en fornuftig økonomi og med en høj grad af sikkerhed for leverancen. 

Vi arbejder ud fra en størrelse på omkring 100 m2 med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Derudover evt. en hems eller lille anneks med plads til yderligere 2 sovende. 

Vi prioriterer et godt overdækket udeområde, stor terrasse og store vinduespartier / åbninger, der lukker haven og alt det grønne ind i stuen. 

Når vi har alle detaljer på plads, deler vi selvfølgelig planerne og tegninger med jer. 

Nedenfor kan I få et indtryk af det look vi arbejder ud fra. 

Sommerhus Hornbæk luksusbolig luksussommerhus

NEXT STEP

Vi har allerede fået lavet to boringer på grunden og er nu ved at få udarbejdet en geoteknisk rapport, der skal gøre os klogere på, hvilke forberedelser det kræver at klargøre grunden til byggeriet. 

Der skrives skøde allerede i løbet af maj, og når vi kommer dertil, får I selvfølgelig nærmere info.  

Overtagelsesdatoen bliver senest den 15. juni. 

Vi sigter efter, at I kan ibrugtage det nye hus i sommeren 2023, men kan selvfølgelig ikke love dette, før vi har et konkret projekt.