Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Vi har fundet en skøn bolig i Piemonte

Boligen byder på alt det, vi drømmer om at kunne levere til jeres forening. Et stenhus, smukt beliggende på landet med den skønneste panoramaudsigt og egen privat tilkørsel.

Cavatore piemonte feriebolig

BOLIGENS BELIGGENHED / OMRÅDET 

Boligen ligger ca. 6 km syd for Acqui Terme, 10 minutter i bil, i omkring 450 meters højde i et område kendetegnet ved langstrakte, åbne udsigter.  

Huset ligger helt for sig selv, roligt og fredfyldt, ugeneret af naboer og med en privat adgangsvej og gate, som giver et ”estate” feel – et af vores ”nice to have” kriterier på scouting-listen. 

Nærmeste landsby er Cavatore, en hyggelig landsby med omkring 300 indbyggere, kun omkring 1,5 km fra huset, så man både kan gå eller tage en af de cykler, vi udstyrer boligen med. 

På vej mod Cavatore ligger restauranten  Da Fausto, kendt for sit glimrende italienske køkken.  

Der er heller ikke langt til Melazzo, som ligger blot 2,8 km fra huset. Melazzo er lidt større end Cavatore og har både en lille bar og et par restauranter. 

Se koordinaterne.

SELVE BOLIGEN OG GRUNDEN 

Grunden er stor, omkring 30.000 m2, men det er primært vildt terræn, der passer sig selv. Huset ligger fint på en ”hylde” i terrænet og er i en strukturel god stand, forstået således, at vi kan genbruge det eksisterende tag samt facader bygget i de karakteristiske Langhe sten. 

Der er endvidere etableret en del støttemure og dræn, hvilket er vigtigt, når man ligger i et skrånende terræn.  

Husets lange facade er sydvendt, så man har solen hele dagen, og når vi får fældet nogle træer, er det vores forventning, at man også får aftensolen med. Om vinteren vil der mod vest være kig til Alperne. I det hele taget skal der ryddes en del træer, så vi gør udsigten endnu mere panorama, end den er i dag. 

Se video af grunden omkring huset.

Se video af udsigten.

Huset skal igennem en gennemgribende renovering, ligesom der skal etableres gode udeområder, herunder pool og terrasser. Huset er udvidet i flere etaper, hvor den ældste del går tilbage til 1800-tallet, og det betyder, at mange af de indvendige mure er tidligere tykke facademure i sten, op til 80-100 cm tykke, som vi har planer om at åbne mere op, så vi får større og mere åbne rum. Det er en stor og bekostelig opgave, men uden tvivl både besværet og pengene værd. Der er også nogle virkelig fine buede terracotta-lofter i dele af boligen, som vi selvfølgelig kommer til at bevare og rense op. 

Huset er endnu ikke opmålt, men umiddelbart er det på omkring 200 m2. Vi forestiller os, at der bliver mulighed for hele 4 værelser og 2-3 badeværelser. Dermed får I masser af plads til at tage af sted hele familien, og fordi vi har det ekstra værelse, kan vi undgå en sovesofa i stuen. 

Se video af huset indefra.

Se video af Cantina, der bliver lagt til huset.

Vi vedlægger en plantegning, som vi forestiller os at bygge huset. Indtil nu er det kun vores indledende tanker, som vi selvfølgelig arbejder videre med i den kommende tid. 

Se foreløbig planløsning stueetagen.

Se foreløbig planløsning første sal.

Boligen kan forventeligt købes til omkring 225.000 euro, men forhandlingerne kan selvfølgelig først afsluttes, når vi forhåbentligt har mandatet efter den kommende generalforsamling. 

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

I første omgang kræver købet, at jeres forening udvides på den kommende generalforsamling. Derefter kan vi gå videre og indlede en handelsproces, der typisk tager nogle måneder. I mellemtiden arbejder vi med projekteringen, så vi er klar til at starte renovering hurtigst muligt efter overtagelse.