Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye bolig på Mallorca

Vi har fundet jeres nye bolig på Mallorca. Lejligheden ligger i Port d’Andratx og har den mest fantastiske panoramaudsigt over indsejlingen til bugten.

Mallorca feriebolig udsigt bugt

BELIGGENHED / OMRÅDE 

Port d’Andratx er et af de mest eftertragtede og eksklusive områder på Mallorca og ligger på den sydvestlige del af øen. Området er særligt kendetegnet ved rustikke klippekyster og flot natur.
Jeres lejlighed ligger i bebyggelsen ”Es Pins” i et roligt område uden gennemgående kørsel og i gåafstand til både strand, lystbådehavn og bugtens mange restauranter, cafeer og butikker.

Se koordinaterne for den præcise beliggenhed

BEBYGGELSEN  

Es Pins er en pæn og velholdt mindre bebyggelse med omkring 16 lejligheder fordelt på to bygninger, der er bygget ind i klippesiden.
Der er en fælles pool med skøn udsigt over bugten.

Kun ganske få lejligheder i bebyggelsen har egen parkering, men der er fin mulighed for at parkere langs gaden udenfor.

Se video fra gaden

LEJLIGHEDEN 

Der er to helt afgørende kriterier for os, når vi søger bolig på Mallorca, udsigt og et godt udeområde. Denne bolig har begge dele til rigelighed. Den har 62 m2 bolig og hele 44 m2 sydvendt altan med masser af sol samt en fantastisk panoramaudsigt over indsejlingen og hele Port d’Andratx-bugten.

Man behøver ikke ud på altanen for at opleve udsigten. Allerede når man træder ind ad døren, kommer udsigten én i møde igennem det brede dørparti, og samme oplevelse har man fra det ene soveværelse.

Boligen skal totalrenoveres, og der skal ændres lidt på planløsningen, så der bliver et opholdsområde med køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til altanen. Der er to soveværelser og to badeværelser, det ene en suite. Fra det ene soveværelse er der desuden adgang til altanen.

Boligen var udbudt til 550.000 euro, men vi har fået accept på 500.000 euro, hvilket vi synes er en rigtig god pris, når vi sammenligner i markedet og vigtigst af alt, er der således midler til at transformere boligen til et helt unikt sted, samt at sætte vores eget præg på alt og selv vælge de løsninger, der passer til vores behov.

Se nuværende plantegning

Se video af boligen

Se video af udsigten

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

Det vil være en fordel at kunne handle boligen med alle 29 ejere på skødet, og eftersom vi er tæt på at lukke jeres forening, så har vi aftalt med sælger, at vi kan skyde overtagelsen, til vi er klar eller senest i starten af 2023.

For nu, underskriver vi en reservationskontrakt og betaler et depositum, så vi sikrer boligen på vores hænder. Derefter laver vores advokat sin due diligence og forbereder handlen. I mellemtiden arbejder vi på at planlægge renoveringen.

Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret via nyhedsbrevene.