Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye bolig i Megève

Vi har fundet jeres nye bolig i Megève. Det har været vanskeligt, men pludselig dukkede det rigtige op, som både leverer på størrelse, beliggenhed, udsigt og leveringstid.

BELIGGENHED /OMRÅDE 

Lejligheden er beliggende i et af to nyopførte chalet’er kaldet projekt ”Gritti”, beliggende ved vejen, der fører ind til Megève, når man kommer fra Geneve og lufthavnen.  

Der er omkring 1 km til centrum af Megève, som man når med et par minutter i bil eller med en kort gåtur, når man skal ud om aftenen og tilsvarende om dagen, hvis man vil stå på ski og benytte sig af Chamois-liften midt i byen, der fører til pisterne omkring Rochebrune og Mont D’Arbois.  

Cirka 1 km fra boligen findes Le Jaillet-liften, som fører til pisterne omkring Le Jaillet på den modsatte side af bjerget. Blot 800 m fra boligen er det store offentlige aktivitetscenter Le Palais, der rummer masser af aktiviteter for hele familien med store pools, inde og ude, klatrevæg, spa mm. 

Derudover findes indkøbsmuligheder og små butikker langs hele vejen fra boligen og ind til centrum.  

Området er forholdsvist fladt, således, at det er nemt at bevæge sig rundt til fods, på cykel eller i bil, også når der er meget sne. 

Se koordinaterne for boligen her.

BEBYGGELSEN  

Gritti er opført af en lokal entreprenør, der har opført flere chalet’er i området. Der er i alt to helt klassiske og autentiske chalet’er, A og B, som på nuværende tidspunkt er 90% færdige. De to chalet’er har hver 8 lejligheder, der deler fælles parkeringsområde i gadeplan efter ”først til mølle” princippet. I tillæg hertil, er der en parkeringskælder under chalet A med private parkeringspladser tilhørende lejlighederne i chalet A. Vi har forhandlet to private pladser med i prisen til jeres lejlighed. De er forholdsvis store, så der også bliver plads til opbevaring af de fire cykler vi indkøber. 

Der er elevator i bygningen, som i øvrigt er meget indbydende, straks man træder ind.

Se video af bebyggelsen og omgivelserne med lyd.

Se video af omgivelserne uden lyd.

LEJLIGHEDEN 

Jeres kommende lejlighed ligger på 2. sal, øverst i bygning A, der er længst væk fra vejen. Der er den flotteste udsigt over bjergene fra lejligheden og fra altanen, som vender mod sydvest, så der er sol hele dagen.  

Lejligheden er omkring 115 m2 og har loft til kip og skrå vægge i soveværelser og badeværelser. Entre, køkken og stue er i åben forbindelse med adgang til en – for Megève – god størrelse altan. Allerede når man træder ind, kommer udsigten én i møde, og man bemærker det flotte lysindfald på solrige dage. Der er 3 soveværelser, hver med eget badeværelse. Det ene soveværelse endvidere med direkte udgang til altanen. Derudover et gæstetoilet og et område med plads til skabe, vaskemaskine m.m. 

Der er brugt old wood/genbrugstræ på de fleste vægge, hvilket medvirker til en super autentisk stemning og til den ”modern mountain style”, som vi så godt kan lide, og som vi ynder at bruge, når vi selv renoverer.

Fordi byggeriet er så langt, vil lejligheden kunne leveres langt hurtigere end, hvis vi skulle begynde forfra. Der er dog stadig nogle ting at gøre og heldigvis elementer, vi kommer til at få indflydelse på, herunder valg af køkken. Derudover skal vi selv stå for at lade pejsen bygge og det samme med indbyggede skabe.  

Se plantegning her.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

Advokaten er i gang med at se alle dokumenter i gennem. Alt ser umiddelbart fint ud, og samtidig oplever vi en velvilje hos developer til at tilpasse elementer i byggeriet, og det gør os optimistiske omkring det videre forløb.  

Vi kan snart underskrive købsaftalen og derefter om et par måneders tid selve skødet, hvorefter vi i eget regi skal have bygget pejs og skabe samt indrette boligen. Forventningen er, at vi kan have boligen klar omkring september, men det kommer vi tilbage til. Juli og august er sommermåneder, hvor det på grund af regler for støjende arbejde i området, er vanskeligt at arbejde.