Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye sted i Piemonte

På en virkelig skøn grund på toppen af bakken med panoramaudsigt over områdets mange vinmarker og tæt på byen Castel Boglione kommer vi til at bygge en moderne udgave af et klassisk Piemonte stenhus til jer

BOLIGENS BELIGGENHED / OMRÅDET 

Boligen, som reelt er en byggegrund, da vi river det eksisterende hus ned, ligger i UNESCO område, blot et par kilometer fra den lille by Castel Boliglione med omkring 600 indbyggere, midt i vinland og med flere vinproducenter i nærheden.  

Der er omkring 10 min. Kørsel til Nizza Monferratto, der ligger mod nord og 15 minutter til Acqui Terme mod sydøst. 

Området er kendetegnet ved langstrakte åbne udsigter og mange små hyggelige landsbyer som Rochetta Falafea og Montabone. 

Se koordinaterne.

Grunden tilgås af en lille charmerende vej gennem “skoven”, der fører dig op til det sted, hvor huset skal bygges.

Se video af adgangen til grunden. Husk lyd på videoen for at få detaljerne med.

I videoen her kan I se, hvor huset vil blive placeret.

Som nævnt skal en del af træerne fældes, så at I får den enestående udsigt over vinmarkerne med.

Se video af udsigt bag om træerne.

SELVE BOLIGEN OG GRUNDEN 

Grunden er på omkring 15.000 m2 og er for størstedelen beplantet med træer og buske, hvoraf noget skal fældes for at gøre udsigten endnu bredere. Der er i dag placeret et stort gammelt og ubeboet hus i Langhe sten, som skal rives ned, og i stedet skal der bygges et helt nyt hus i traditionel Piemonte-stil defineret ved bl.a. Langhe sten, buede terracotta lofter og massive bjælkekonstruktioner omkring vinduer og døre. De gamle sten repræsenterer en værdi og kan enten genbruges i det nye hus eller sælges, så andre kan få glæde af dem. 

Huset kommer til at vende mod sydøst, så der er sol fra morgen til aften.  

Vi har heldigvis et fornuftigt budget og glæder os til at definere et projekt med plads til lækre og eksklusive løsninger.   

Foreløbigt planlægger vi, at huset bliver omkring 220 m2, med 4-5 værelser og 3 badeværelser og vil være inspireret af det hus, vi har bygget til en anden MyHomes-forening i området. Det er et hus bygget med alle moderne bekvemmeligheder, der fungerer rigtig godt hele året, og som ejerne er meget meget tilfredse med og glade for. 

Herunder ses billeder af et andet Premium-hus, vi har bygget fra grunden i den stil, vi går efter til jeres.

I får et luksushus, der er bygget og isoleret efter tidens standarder, er enkelt og økonomisk af drifte og vedligeholde i mange år frem. Og hvor risikoen for økonomiske overraskelser i byggefasen er minimale.  

Se video af det eksisterende hus. Husk lyd på videoen for at få detaljerne med.

Se video af udsigt fra grunden (uden lyd). Videoen er optaget fra et andet sted på grunden for at vise mere af udsigten.

Se video af mere udsigt (uden lyd).

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

Boligen er ikke officielt kommet på markedet, og derfor er der ikke den store forhandlingsvillighed hos sælger. Til gengæld mener vi, at udbudsprisen på 125.000 euro er fornuftig, og sælgeren er heldigvis gået med til en mindre rabat, så prisen lander på 120.000 euro. Vi forventer at kunne skrive officielt købstilbud i denne eller kommende uge. 

Derfor, om alt går vel, skulle vi gerne kunne færdiggøre handlen indenfor et par måneder, og i mellemtiden bruger vi tiden på at planlægge byggeriet. Dog kan vi først ansøge om byggetilladelse og tilladelse hos UNESCO, når vi har overtaget huset, så der er som altid noget procestid.