Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Vi har fundet jeres bolig i Piemonte

I kan dermed se frem til at blive ejere af en ganske unik bolig beliggende et virkeligt skønt og fredfyldt sted midt i vinmarkerne og med en fantastisk udsigt. Samtidig er der nem gåafstand til én af de mest karakteristiske landsbyer i området.

Piemonte stenhus bolig feriebolig

BOLIGENS BELIGGENHED 

Vi har i meget lang tid været forelskede i denne bolig og dens beliggenhed. Det krævede undersøgelse af nogle strukturelle og geologiske forhold omkring både huset og grunden, som vi nu har foretaget, og som heldigvis ikke spænder ben for købet.

Beliggenheden hersker der ikke nogen tvivl om. Allerede på afstand kan man se det smukke hus trone midt i vinmarkerne, og det har alt det, vi gerne vil have: gode adgangsforhold hele året, ”estate feel”, ro og idyl, en sydvendt grund, der er nem at vedligeholde samt smuk udsigt udover vinmarker og til små landsbyer længere væk. Mod vest ser man Alperne på en klar vinterdag.

Der er midt i et UNESCO fredet område, blot omkring 1 km til Fontanile, 8 km til Nizza Monferrato og 12 km til spabyen Acqui Terme. En beliggenhed ultra centralt i det område vi holder allermest af i Piemonte.

Se koordinaterne

Sommervideo fra grunden

Vintervideo fra grunden 

SELVE BOLIGEN OG GRUNDEN 

Matriklen er forholdsvis flad/let skrånende og på omkring 2.000 m2 med god plads til en pool, terrasseområder foran huset mod syd samt til parkering bag huset mod nord.

Det store hus, med den for området karakteristiske form, er bygget i mursten tidligt i 1900-tallet. Huset er i tre plan og på i alt omkring 350 m2. Det har for den tid været mere end et almindeligt ”farmhouse” i kraft af dets størrelse og karakter.

Der er fortsat meget arbejde med at planlægge renoveringen og alle løsninger, men vi kan afsløre, at vi kommer til at bevare husets ydre look, stort set som det er med de rustikke facader og det traditionelle tag i to niveauer belagt med nyere tagsten i antik look. Indvendigt skal huset totalrenoveres og transformeres til et moderne, funktionelt hus, hvor vi kommer til at åbne rummene op og vil skabe flere udgange til udeområderne, hvor der bliver plads til både pergola og pizzaovn, foruden selvfølgelig pool.

Der er mange autentiske detaljer i huset, bl.a. de karakteristiske buede lofter overalt, samt en fantastisk og meget rustik vinkælder, som bliver bevaret rustik, og hvortil der bliver skabt adgang direkte fra huset.

Vi vedlægger planløsningen, som den ser ud nu, men er selvfølgelig i gang med at tænke på den fremtidige løsning. Det er et meget stort hus – i virkeligheden langt større, end vi normalt finder til en premium-pulje – men det ser vi som en luksus, der giver os mulighed for at skabe store rum med plads til mange gæster og mange funktioner.

Se nuværende plantegning

(Højreklik på linket og åben i ny fane).

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN

Vi har accept fra sælger på en pris på 235.000 euro og forventer at kunne skrive officielt købstilbud i denne eller kommende uge. Om alt går vel, skulle vi gerne kunne færdiggøre handlen inden for et par måneder, og i mellemtiden lægger vi planer for byggeriet. Dog kan vi først ansøge om byggetilladelse og tilladelse hos UNESCO, når vi har overtaget huset, så der vil gå noget tid, inden vi kan påbegynde renoveringen.

Det lever vi med, da vi allerede ser for os, hvilken perle denne bolig vil blive.

“Følg med i, hvad der rør sig hos MyHomes på LinkedIn

Finn Christensen, adm. direktør og stifter FØLG OS PÅ LINKEDIN