Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye bolig i Piemonte

Vi har fundet bolig nummer to til jer i Piemonte. Det har været vanskeligt, da vi har en smal tragt. Men nu er det rigtige dukket op, som leverer på alle kriterier.

image/svg+xml

BELIGGENHED/ OMRÅDE

Huset ligger i Canelli og har en skøn beliggenhed med panoramaudsigt over byen og med Alperne tydeligt i baggrunden på en klar dag.

Canelli er én af områdets mest kendte og attraktive byer med omkring 10.000 indbyggere og byder på masser af god vin og mad foruden alt andet, man måtte have brug for af indkøb og kultur. Byen ligger omkring 3 km fra huset og kan således nås på en god gåtur eller på cykel.

Man kan komme til huset fra to sider ad en lille lokal landevej med meget lidt trafik. Super charmerende kørsel med vinmarker på alle sider.

Området er beskyttet under UNESCO, hvilket betyder, at der gælder særlige vilkår for renovering, men det er samtidig også et eftertragtet kvalitetsstempel.

Se koordinaterne

canelli

GRUNDEN OG HUSET

Huset ligger højt og helt for sig selv, roligt og fredfyldt og med en privat gate, som giver et ”estate” feel – et af vores ”nice to have” kriterier på scouting-listen.

Grunden er omkring 10.000 m2 og består ud over areal omkring huset af en græsmark bagved, som på sigt kan enten sælges fra eller måske beplantes med vin.

Se video af marken bag huset

Selve huset er stort, omkring 220 m2. Det er bygget i starten af 70’erne og fremstår godt funderet og strukturelt sundt. Der er over 3 meter højt til loftet og mulighed for at bygge det helt, som vi vil med masser af autentiske elementer.

Man skal måske bruge lidt fantasi for at forestille sig, hvordan det ser ud, når det bliver beklædt med de autentiske langhe sten, som vi har planer om, men vi har et helt klart billedet af, hvor lækkert det kan blive.

På grunden omkring huset bliver der både plads til pool, poolhus, have og parkering. Placeret optimalt for maksimal udsigt og med sol hele dagen, til den går ned.

Vi har fået lavet nogle hurtige 3D tegninger for at give jer et indtryk af stilen, vi arbejder med. I kan se 3D tegningerne her.

Indvendigt vil vi stræbe efter en planløsning med 4 gode værelser, heraf et værelse med bad i stueetagen, og 3 værelser samt et stort badeværelse på første sal. Vi planlægger også et multirum på første sal, der kan bruges som ekstra stue/aktivitetsrum for børnene eller som kontor, hvis man skulle have brug for ro til at arbejde.

Med det ekstra værelse kan vi undgå sovesofa og opredning i stuen, hvis man er mange.

Se video af udsigten fra første sal

Vi arbejder på plantegningen, som vi selvfølgelig deler med jer senere.

Huset er udbudt til 250.000 euro, men vi håber, at vi kan forhandle lidt, selvom det ikke bliver alverden. Uanset, så er der penge i budgettet til at lave et rigtig godt projekt, der også inkluderer at isolere og beklæde alle facader med sten og at etablere gulvvarme i hele huset. Huset har dermed mulighed for at blive energieffektivt og dejligt at være i hele året.

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

Vi er i god dialog med sælger og har netop afgivet vores tilbud. Egentlig ville vi gerne vente med udmelding, til sælger har underskrevet købstilbuddet, men omvendt synes vi også, I skulle have den gode nyhed inden påske.

Om alt går vel, kan huset leveres omkring efterår 2024. Renoveringen alene tager et års tid.