Hør mere om MyHomes

Jeres nye bolig på Côte d’Azur

Nu er det helt rigtige, der lever op til alle kriterier og mere til, endelig dukket op, og vi kan præsentere jeres nye bolig i Villefranche. I får en lejlighed, der ligger tæt på strand og by, er rummelig med gode udeområder, og som ligger i en bebyggelse med fælles pool.

BELIGGENHED / OMRÅDE 

Vi har, som I ved, udvidet søgeområdet til kyststrækningen mellem Nice og Monaco for ikke at være låst til Villefranche, hvor udbuddet er ganske lille og priserne meget høje. 

Alligevel har vi nu været heldige at finde et godt emne i Villefranche, som ligger fantastisk, lidt oppe ad skråningen i bunden af Villefranche-bugten. Herfra går man nemt til både stranden og den gamle bydel.  

BYGNINGEN / LEJLIGHEDEN 

Lejligheden ligger på 3. sal i bebyggelsen LE BRASILIA, der består af to bygninger, som for et par år siden gennemgik en stor facaderenovering. Bygningen har elevator og er en af de relativt få bebyggelser i Villefranche med fælles pool.  

Se video foran bygningen.

Se video af poolen.

Lejligheden er 69 m2, hvilket kan anses som en stor bolig for Villefranche. Alt skal renoveres, og planløsningen tilpasses, så der bliver plads til 2 soveværelser, 2 badeværelser samt køkken og stue i åben forbindelse. 

Der er hele to altaner på i alt ca. 18 m2. Den ene er på nordsiden mod poolen og gennemgående, så man tilgår den fra begge soveværelser. Den anden mod syd fra stuen. 

Se den nuværende plantegning.

Se video af lejligheden.

Som det fremgår af billeder og video, er der en helt enestående panoramaudsigt over bugten, som man møder, allerede når man træder ind i entréen. 

Til lejligheden hører en privat lukket garage samt et depotrum.  

Vi har opsnappet lejligheden, inden den er kommet på markedet. Prisen er yderst fornuftig og en del lavere end, hvad vi kunne forvente, når vi sammenligner i markedet. Det betyder, at vi har plads til en gennemgående renovering indenfor budget, og at vi til sidst står med en bolig, der faktisk overstiger de allerede høje ambitioner, vi på forhånd havde for jeres Cote d’Azur bolig. 

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN 

Der foreligger et købstilbud underskrevet af sælger, så nu går advokat og notar i gang med at håndtere handlen. Det er som sædvanlig en lang proces a la den proces, vi er i gang med i Megève, men vi holder jer selvfølgelig løbende orienteret om fremdriften. 

Det er endnu meget tidligt, men om alt går vel, sigter vi efter, at I kan ibrugtage boligen omkring sommer 2024.