Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Fantastisk grund fundet i Hornbæk

Vi er enormt glade for at kunne præsentere det første boligfund til jeres forening – et nedrivningsklart sommerhus i Hornbæk på en stor og velbeliggende grund

Hornbæk Horneby

Beliggenhed

Grunden ligger helt centralt i vores foretrukne område omkring Horneby, der er et hyggeligt veltilvokset sommerhusområde. Der er kort afstand til både strand og by. Omkring 15 min. gang eller en kort cykeltur på én af de cykler, vi udstyrer boligen med.

Se video fra vejen.

Se koordinaterne.

Boligen/ grunden

Boligen er et gammelt forfaldent sommerhus, der skal rives ned og erstattes af et nybygget, moderne hus.

Grunden er på ca. 1000 m2, og den ligger rigtigt i forhold til solen, så der er masser af sol hele dagen. Lige nu er grunden vokset til, og der ligger derfor et oprydningsarbejde foran os, men der er fint lukket af mod naboer, og der bliver en god græsplæne med plads til masser af aktiviteter. På satellitbilledet herunder kan I få en idé om grundens størrelse og placering.

Se video af grunden – husk lyd.

Huset, vi vil bygge, er ikke endeligt defineret, men vi har netop sammen med Frifeldt bygget et lækkert hus i Hornbæk til MH10, som er blevet rigtig godt, og vi forestiller os derfor, at vi kommer til at bygge noget lignende til jer.

Vi vil gerne bygge med Frifeldt igen. De har været yderst professionelle, har leveret et produkt i god kvalitet, til tiden og indenfor den aftalte økonomi. De har samtidig lovet at prioritere dette projekt, så det forhåbentlig kan leveres allerede omkring sommer 2024. Det er selvfølgelig stadig forbundet med en vis usikkerhed, men vi arbejder målrettet derhen.

Vi arbejder ud fra en størrelse på omkring 100 m2 med 3 soveværelser, 2 badeværelser og en lille hems. Vi prioriterer et godt overdækket udeområde, stor terrasse og store vinduespartier / åbninger, der lukker haven og alt det grønne ind i stuen.

Når vi har alle detaljer på plads, deler vi selvfølgelig planerne og tegninger med jer. Indtil da, er de billeder vi viser fra sommerhuset i MH10 Comfort+.

Next step

Vi har modtaget udkast til købsaftale og har indledt dialog med vores advokat. Samtidig er det planen hurtigst muligt at få lavet boringer på grunden, så vi ved mere om, hvilke forberedelser det kræver at klargøre grunden til byggeriet.

Vi sigter som sagt efter, at I kan ibrugtage det nye hus i sommeren 2024, men kan selvfølgelig ikke love dette 100%, før vi har et konkret projekt.