Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Barcelona fundet til MH05 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
image/svg+xml

I starten af året stiftede vi MH05 Premium med foreningens første 12 ejere, der er gået sammen om at investere i boliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Marbella. Vi har fundet en skøn bolig i Megève og kan nu præsentere den næste bolig, som er i Barcelona. Læs mere om boligen herunder.

SKØN BELIGGENHED

Lejligheden ligger i en stille gade i det pulserende og historiske gotiske kvarter med utallige små grønne pladser, spisesteder og caféer. Området summer af liv! Derudover er havn og stranden Barceloneta inden for få hundrede meter.

TOTALRENOVERET LEJLIGHED I EN HISTORISK BYGNING

Lejligheden ligger i en historisk gammel bygning, der er totalrenoveret i 2017 med helt nye installationer og med elevator. Det historiske element ses især tydeligt i indgangspartiet, hvor der er en flot udsmykning af vægge og lofter, hvorimod opgangen længere oppe fremstår mere moderne med glatte vægge og marmortrappe.

Selve lejligheden er meget højloftet og rummelig, ca. 122 m2 og rummer tre soveværelser, to badeværelser, entré og åbent køkken i forbindelse med stue. Det er en hjørnelejlighed, så der er ikke mindre end fem franske altaner, hvoraf de tre er fra stuen og åbner ud mod én lang hjørnebalkon, der har en fin dybde, således, at der er plads til et lille cafébord og et par stole. De to sidste altaner er fra to af soveværelserne. Dertil vil ejerne i MH05 Premium have adgang til bygningens tagterrasse med flot udsigt, indrettet med planter og med møbler til fri benyttelse for ejendommens beboere. Det er dermed en skøn beliggenhed og lejlighed, som selvfølgelig skal have en opdatering. Og efterfølgende vil den blive indrettet efter vores standarder, hvor der er et skarpt øje for detaljen og fokus på kvalitet og ikke mindst den hjemlige stemning.

MH05 Premium er stadig åben for tegning, hvilket betyder, at du også kan blive medejer af boligen i Barcelona og fire andre boliger i Europa.

“Ønsker du også at blive medejer af en skøn bolig i Barcelona?

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Se vores puljer åbne for tegning