Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Megève fundet til MH04 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
bjergby

I december 2020 blev foreningen MH04 Comfort fuldtegnet, og de 29 ejere kunne dengang se frem til holde ferie i Piemonte, Villefranche, Megève, Marbella og Rom. Foreningen har allerede taget deres feriebolig i Marbella i brug mens boligerne i Rom, Villefranche og Piemonte er fundet og istandsættelsesprocessen er påbegyndt. Det efterlader foreningens sidste bolig, som nu er fundet. Her kan du læse om MH04 Comforts femte bolig, som ligger i De franske Alper i den naturskønne bjergby Megève.

FANTASTISK BELIGGENHED

Boligen ligger i vores foretrukne område i Megève, Rochebrune, som har noget af den skønneste natur og masser af udsigt. Den er tæt på Rochebrune liften, ca. 900 meter, men hvis ejerne ikke man ønsker at gå, kører skibussen fra et stoppested kun ca. 200 meter væk fra boligen. Derudover er selve byen kun omkring 1200 meter væk, så ejerne har mulighed for at gå hjem fra restaurantbesøg om aftenen, i hvert fald en del af året.

BOLIGEN OG DENS POTENTIALE

Boligen har et effektivt boligareal på 68m2 og derudover små 5m2 hems, samt en ca. 20m2 balkon. Den ligger i et originalt chalet på øverst etage, hvilket betyder, at der er loft til kip i stuen.

Boligen skal gennem en stor renovation, men vi kommer ikke til at bryde alt ned, da der er flere smukke originale elementer, som vi vil bygge videre på. Efter renovering vil lejligheden have to rummelige soveværelser, hvert med en suite badeværelse, gæstetoilet, depotrum med vaskemaskine, åbent køkken i forbindelse med mindre stue med pejs og adgang til rummelig hems. Der er to store skydedøre fra stuen med adgang til en helt unik hjørnebalkon mod hhv. vest og nord. Udsigten fra ikke bare balkonen, men også inde fra stuen igennem de store glasspartier er i særklasse og giver meget værdi til boligen.

“Ønsker du også at blive medejer af en feriebolig i Megève?

Finn Christensen, stifter & adm. direktør TILMELD DIG INFORMARTIONSMØDET OG HØR MERE OM KONCEPTET