Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Megève fundet til MH05 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
image/svg+xml

I starten af i år stiftede vi MH05 Premium med foreningens første 12 ejere, der er gået sammen om at investere i boliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Marbella. Vi har nu identificeret den første bolig til ejerfamilierne, som du kan læse mere om herunder.

IDEEL BELIGGENHED FOR NATUR- OG SKIENTUSIASTER

Boligen ligger i vores foretrukne område i Megève, Rochebrune, som har noget af den skønneste natur og betagende udsigt. Boligen er tæt på Rochebrune liften, ca. 700 meter, og der kører en skibussen lige udenfor døren, hvis man ikke ønsker at gå. Der er også en uofficiel ”ski in/ski out” fra baghaven, hvilket hører til sjældenhederne i Megève.

SELVE EJENDOMMEN OG BOLIGENS POTENTIALLE 

Lejligheden ligger i en ejendom ved navn Dolmen, som er af ældre dato, men yderst velholdt, og udført i klassiske materialer af høj kvalitet. Man træder ind i en stor og rummelig hall med dekorative postkasser i træ, skabe til ski samt bænke, som man kan sidde på, når udstyr skal af og på.

Udover skab til ski og udstyr, er der et tilhørende privat depotrum og privat parkeringsplads foran bygningen.

Lejligheden ligger på 3. sal, er på ca. 93m2 og vil efter renovering have tre soveværelser, tre badeværelser, gæstetoilet og åbent køkken med pejs i forbindelse med rummelig stue med to udgange til en helt unik hjørnebalkon, som også to af de tre værelser har direkte adgang til.

Balkonen, der løber hele vejen rundt om lejligheden er positioneret mod hhv. øst, syd og vest, så der er masser af sol. Fra balkonen mod øst er der den skønneste udsigt til et fælles grønt område og kig til gondolen og toppen af bjerget, hvor gondolen ender. Fra balkonen mod vest, er udsigten dybere mod de hhv. grønne/hvide bjergsider afhængig af årstiden.

MH05 Premium er stadig åben for tegning, hvilket betyder, at du også kan blive medejer boligen i Megève og de fire andre udvalgte steder i Europa.

“Ønsker du også at blive medejer af en skøn bolig i Megève?

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Se vores puljer åbne for tegning