Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Piemonte fundet til MH04 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe , Partner & udviklingschef
image/svg+xml

I december 2020 blev MH04 Comfort fuldtegnet, og de 29 ejere kan se frem til holde ferie i Piemonte, Villefranche, Megève, Marbella og Rom. De har netop modtaget nøglen til deres bolig i Marbella, i næste måned bliver der skrevet under på skødet i Villefranche, og i sidste måned fandt vi en skøn ejendom i Piemonte til dem.

SKØN BELIGGENHED

Boligen i Piemonte ligger på en bakketop, helt ugeneret fra naboer, cirka 3,5 km fra Nizza Monferrato, som er en af områdets mest kendte og attraktive byer, der byder på masser af spisesteder og gode indkøbsmuligheder. Grunden er på cirka 6000 m2 og inkluderer en vinmark, som omkredser boligen. Udsigten er derfor ikke til at klage over. Og på de klare dage kan man også se Alpernes tinder.

HUSETS OG DETS ORIGINALE DETALJER 

Huset er fra 1900-tallet og har en masse fine, originale detaljer. Huset skal totalrenoveres, og det tager som bekendt tid, men til gengæld får ejerne et nyistandsat hus med nye installationer, vinduer, egen pool osv. Vi sørger for at bevare de mange detaljer, såsom stentrin, velbevarede klinker og de hvælvede lofter i terracotta sten, som giver boligen karakter. Der bliver bygget energivenligt, og huset vil ikke kræve det store vedligehold de næste mange år.

Efter renoveringen får ejerne en luksusbolig på 200 m2 med fire soveværelser og to badeværelser, hvor de kan invitere familie og venner på ferie og nyde alt det, området har at byde på. 

“Ønsker du også at blive medejer af en feriebolig i Piemonte?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger her