Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig med kant og kunstnerisk karakter

Caroline Brink marketingkoordinator
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
image/svg+xml

Indretning efter alle kunstens regler

I det trendy gotiske kvarter i Barcelona finder du mange hyggelige smalle gader med smukke gamle bygninger, og det er her, den helt nyrenoverede MyHomes bolig på 120 m2 med en hyggelig spansk altan er beliggende.

Boligen er indrettet efter alle kunstens regler, og som du kan se i videoen, har vi ikke sparet på farverige og autentiske elementer. Og det er helt bevidst. Ligesom Barcelona er denne bolig fyldt med detaljer, som giver den kant og en kunstnerisk karakter. Barcelona er nemlig kendt for sine kunstneriske elementer samt sin imponerende og historiske arkitektur, som blandt andre kan tilskrives Antoni Gaudi. Denne kombination giver byen et spændende, farverigt og historisk udtryk, som vi har ladet os inspirere af til indretningen af denne fantastiske bolig.

Specielt rolige brune og lyserøde nuancer er bemærkelsesværdige i indretningen, idet de beklæder flere af boligens vægge, og som noget specielt er lofterne i begge badeværelser malet i en lyserød nuance. Det er et i øjenfaldende indretningsvalg, der er med til at give boligen personlighed. Dertil er der en tredje gennemgående farve. En grøn farve, som bryder med de rolige nuancer og medfører en vis kant i boligens udtryk.

Nordisk elegance kombineret med Barcelonas interessante miljø

Udover inddragelsen af byens farverige udtryk, har vi renoveret og indrettet boligen med respekt for dens historie. Det vil sige, at de smukke stenvægge er blevet fritlagte, og det originale buede terracotta-loft med bjælker er restaureret. Disse autentiske elementer relaterer sig til Barcelonas rå og historiske udtryk, og samtidig giver det boligen sjæl. I kontrast til stenvæggene og loftet har vi inkorporeret et nordisk element i form af høje elegante paneller, som i kombination med, at der er tre meter højt til loftet, giver et herskabelig udtryk. Denne effekt understøttes yderligere af stuens flotte egetræsgulv i sildebensparket.

Foruden det nordiske element, er interiøret præget af lækkert dansk design, hvilket er fremtrædende i køkkenalrummet med den grønne sofa og de fine lyserøde spisebordsstole, der harmonerer med de farverige hydrauliske fliser, som er kendetegnende for Barcelona. Med alle de skønne farver, mønstrer og autentiske elementer inddrages byens kunstneriske, rå og historiske miljø på spændende og afbalanceret vis.

Ønsker du også ferieboliger på attraktive lokationer i Europa?

Bliv klogere på dine muligheder med MyHomes