Deltag i online infomøde

Onsdag d. 26. maj

17:30-19.30

Tilmeld dig

Boligerne i MH02 Premium

Rikke Skouboe styrer processen, fra valg af boliger til renovering og indretning.
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef

I 2020 blev MH02 Premium fuldtegnet, og for et par måneder siden blev den femte og sidste feriebolig til foreningen fundet. Ejerne har allerede overtaget en fantastisk lejlighed med panoramaudsigt i Villefranche-sur-Mer og kan se frem til også at modtage nøglerne til deres boliger i Piemonte, Megève, Barcelona og Marbella. Der bliver arbejdet på højtryk for at nå i mål med de sidste boliger, og du kan her læse, hvor langt vi er med projekterne.

PIEMONTE

Det første køb til MH02 Premium fandt sted i Piemonte, hvor der blev købt en grund i et UNESCO-fredet område tæt på byen Canelli. Det er et ekstraordinært køb, eftersom vi typisk køber boliger, der kræver en kærlig hånd, men sjældent er et byggeprojekt. Grunden bød dog på en unik mulighed, der ikke var til at modstå. Her kunne vi nemlig bygge netop den bolig, vi havde i tankerne til ejerne: Et stenhus på 220m2 med fire soveværelser, tre badeværelser og en stor terrasse med infinity pool, hvorfra udsigten til de italienske- og franske Alper kan nydes. Huset bygges i den traditionelle stil med mange lækre detaljer, og får bl.a. en skøn overdækket terrasse med pizza-ovn.

Byggeprojektet skrider frem, og huset begynder at få karaktér. Det forventes, at boligen står klar i slutningen af juni. Du kan se billeder af byggeprojektet her. 

VILLEFRANCHE-SUR-MER

I Villefranche fandt vi den perfekte lejlighed på 115m2 på den franske Riviera med en 40m2 stor hjørneterrasse, hvor der er en vidunderlig udsigt over Middelhavet. Lejligheden har gennemgået en totalrenovering og er indrettet efter alle kunstens regler. Vi har tilføjet det afsluttende MyHomes touch, som sikrer at ejerne føler sig hjemme i samme sekund, de træder ind ad døren. Som altid går vi meget op i detaljerne, og du vil sikkert lægge mærke den lækre messingvask med tilhørende Quooker i brazz. Lejligheden rummer tre separate soveværelse, et gæsteværelse og tre badeværelser.

De første ejere har allerede afholdt ferie i lejligheden, og der er kun positive ord tilovers for beliggenheden, indretningen og området. Du kan se billeder af det færdige resultat her.

MARBELLA 

I Marbella på den spanske solkyst har vi til ejerne fundet en luksusvilla på 248m2 og tilhørende 170 m2 underetage, med fire soveværelser, der alle har en suite badeværelser. Desuden finder man et gæstetoliet i stueetagen. I underetagen er der faciliteter til sport – både TRX træning, bordtennis og cykler til at nyde området. Der er selvfølgelig også en Playstation så alle aldergrupper kan holdes beskæftigede.

Som det ses på billeder har villaen egen pool og en fantastisk udsigt over både hav og golfbaner, og grunden rummer en masse smukke træer i alle former og størrelser.  Derudover er der en stor hall og kælder samt en privat elevator i ejendommen. Boligen er fra 2009 og i fin stand. Derfor har vi foretaget en total renovering, men opgraderet det meste af boligen. Den står nu klar til ejerne.

BARCELONA

Midt i Barcelonas smalle gader i det gamle El Born kvarter ligger et autentisk lejlighedskompleks, hvor ejerne får en 106m2 stor hjørnelejlighed med tre soveværelser og tre badeværelser. Fra lejligheden får ejerne desuden adgang til en hyggelig tagterrasse, hvorfra de kan nyde udsigten over Barcelonas farverige tage. Lejligheden gennemgår lige nu en gennemgribende renovering, således at alt er i perfekt stand, når ejerne overtager den i foråret. Der kommer bl.a. helt nye vinduer og døre i overalt, og i stuen bliver dørene hele 2,80 meter høje. Alle gulvene bliver udskiftet med eg, og i gangarealerne bliver der lagt baner af smukke hydrauliske fliser, som er kendetegnende for Barcelona.

På billederne kan det bl.a. ses, hvordan de originale murstensvægge bliver fritlagt og for alvor kommer til deres ret.

MEGÈVE

Midt i storslået natur og omringet af majestætiske bjerge ligger den chalet-lejlighed, vi har fundet i eksklusive Megève til ejerne. Lejligheden er på 115m2 og har tre soveværelser, tre badeværelser og to altaner. For at lejligheden kan leve op til vores standarder, bliver boligen totalt istandsat. Vi har holdt møder med de entreprenører, der skal give tilbud på den omfattende opgave og venter spændt på deres oplæg. Lejligheden forventes at være færdig i slutningen af oktober. 

På billederne ses udsigten fra den kommende lejlighed og området.

Hør mere om Premium

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie i en Premium pulje. Så deltag på et af vores kommende online informationsmøder. Tilmelding nedenfor.

Tilmeld dig mødet