Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligerne i MH02 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
villefranche feriebolig terrasse middelhavet panoramaudsigt

I 2020 blev MH02 Premium fuldtegnet, og alle ferieboligerne til foreningen er fundet. Ejerne har allerede overtaget en fantastisk lejlighed med panoramaudsigt i Villefranche-sur-Mer og en smuk villa i Marbella. Ejerne kan se frem til også at modtage nøglerne til deres boliger i Piemonte, Megève og Barcelona. Der bliver arbejdet på højtryk for at nå i mål med de sidste boliger, og du kan her læse, hvor langt vi er med projekterne.

MARBELLA 

I Marbella på den spanske solkyst har vi til ejerne fundet en luksusvilla på 248m2 og tilhørende 170 m2 underetage, med fire soveværelser, der alle har en suite badeværelser. Desuden finder man et gæstetoilet i stueetagen. I underetagen er der faciliteter til sport – både TRX træning, bordtennis og cykler til at nyde området. Der er selvfølgelig også en PlayStation så alle aldersgrupper kan holdes beskæftigede.

Som det ses på nogle af billederne har villaen egen pool og en fantastisk udsigt over både hav og golfbaner, og grunden rummer smukke træer i alle former og størrelser.  Derudover er der en stor hall og kælder samt en privat elevator i ejendommen. Boligen er fra 2009 og i fin stand. Derfor har vi ikke foretaget en total renovering, men opgraderet det meste af boligen. Den står nu klar til ejerne.

VILLEFRANCHE-SUR-MER

I Villefranche fandt vi den perfekte lejlighed på 115m2 på den franske Riviera med en 40m2 stor hjørneterrasse, hvor der er en vidunderlig udsigt over Middelhavet. Lejligheden har gennemgået en totalrenovering og er indrettet efter alle kunstens regler. Vi har tilføjet det afsluttende MyHomes touch, som sikrer at ejerne føler sig hjemme i samme sekund, de træder ind ad døren. Som altid går vi meget op i detaljerne, og du vil sikkert lægge mærke den lækre messingvask med tilhørende Quooker. Lejligheden rummer tre separate soveværelse, et gæsteværelse og tre badeværelser.

De første ejere har allerede afholdt ferie i lejligheden, og der er kun positive ord tilovers for beliggenheden, indretningen og området. Du kan se billeder af det færdige resultat her.

PIEMONTE

Det første køb til MH02 Premium fandt sted i Piemonte, hvor der blev købt en grund i et UNESCO-fredet område tæt på byen Canelli. Det er et ekstraordinært køb, eftersom vi typisk køber boliger, der kræver en kærlig hånd, men sjældent er et byggeprojekt. Grunden bød dog på en unik mulighed, der ikke var til at modstå. Her kunne vi nemlig bygge netop den bolig, vi havde i tankerne til ejerne: Et stenhus på 220m2 med fire soveværelser, tre badeværelser og en stor terrasse med infinity pool, hvorfra udsigten til de italienske- og franske Alper kan nydes. Huset er bygget i den traditionelle stil med mange lækre detaljer, og har blandt andet en skøn overdækket terrasse med pizza-ovn.

BARCELONA

Midt i Barcelonas smalle gader i det gamle El Born kvarter ligger et autentisk lejlighedskompleks, hvor ejerne får en 106m2 stor hjørnelejlighed med tre soveværelser og to badeværelser. Fra lejligheden får ejerne desuden adgang til en hyggelig tagterrasse, hvorfra de kan nyde udsigten over Barcelonas farverige tage. Lejligheden har gennemgået en gennemgribende renovering, således at alt er i perfekt stand, når ejerne overtager den inden længe. Der er bl.a. kommet helt nye vinduer og døre i overalt, og i stuen er dørene blevet hele 2,80 meter høje. Alle gulvene er udskiftet med eg, og i gangarealerne er der lagt baner af smukke hydrauliske fliser, som er kendetegnende for Barcelona.

På billederne kan det blandt andet ses, hvordan de originale murstensvægge er blevet fritlagt og for alvor er kommet til deres ret.

MEGÈVE

Midt i storslået natur og omringet af majestætiske bjerge ligger den chalet-lejlighed, vi har identificeret i eksklusive Megève til ejerne. Chalet-lejligheden har gennemgået en stor forvandling og er blevet totalt istandsat, således at alt lever op til MyHomes’ høje standarder. Selve boligen er 115 m2 med tre rummelige soveværelser, der alle har en suite badeværelser, og dertil to terrasser, hvorfra Megèves smukke natur kan opleves året rundt.

 

Hør mere om Premium

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie i en Premium pulje. Så deltag på et af vores kommende online informationsmøder. Tilmelding nedenfor.

Tilmeld dig mødet