Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Gammelt stenhus med drømme-beliggenhed

Tålmodighed lønner sig ofte og også i dette tilfælde, hvor vi har fundet en ny bolig til jer, der på alle måde lever op til alt det, vi søger. Læs med nedenfor.

image/svg+xml

Beliggenhed
Huset ligger på en bakketop med 360 graders udsigt, bl.a. til de sneklædte alper OG i kort gåafstand ned til den lille hyggelige by Cessole.

Cessole er kendetegnet ved en charmerende lille middelalderby på skråningen, og en yngre bydel i dalen med den traditionelle bar, hvor de lokale mødes i løbet af dagen, og hvor man også kan få en lokal frokost. Området er en del af vinlandet, og der er flere store vinproducenter inden for få kilometer.

Fra byen kan man se over på huset og få fornemmelsen af dets enestående position på toppen af bakken (se billede i galleriet herunder, hvor huset er cirklet ind).

Se koordinaterne

Grunden og huset
Huset ligger højt, roligt og fredfyldt med en privat gate, som giver et ”estate” feel og ikke mindst gode adgangsforhold hele året.

Grunden er omkring 5.000 m2, og man mærker tydeligt, at man befinder sig på toppen af bakken med udsigt hele vejen rundt til små landsbyer, marker og til Alperne i horisonten.

Selve huset er bygget i slutningen af 1800-tallet, og er et typisk stenhus i 2 plan med meget tykke stenvægge, som alle vil blive bevaret i en renovering, og sammen med bl.a. den traditionelle stentrappe til første sal, buede voltini lofter overalt og en gammel muret pejs vil bidrage til autenticitet i særklasse. Huset er stort, et godt stykke over de 200 m2. Det er strukturelt sundt, og vi kan bevare alle vægge og lofter. Der skal dog etableres et nyt tag, og alle gulve skal fjernes og bygges op med iglo isolering og gulvvarme.

Man skal denne gang ikke bruge meget fantasi for at forestille sig hvad det kan blive til, men vi kan garantere, at det bliver godt.

På grunden omkring huset bliver der både plads til pool, have, parkering og ikke mindst en stor overdækket portico (terrasse), der bliver baseret på den eksisterende struktur med voltini lofter og stensøjler. Udeområderne er mod sydvest, og det bliver således muligt at nyde solen hele dagen.

Indvendigt bliver der 4 gode værelser, heraf et værelse med bad i stueetage, og på første sal 3 værelser og forhåbentligt 2 badeværelser. Det sidste med et lille forbehold for økonomien.

Se de foreløbige plantegninger med forbehold for ændringer undervejs samt video af boligen indefra herunder.

Plantegning førstesal

Plantegning stueplan

Video indefra

Huset er udbudt til 230.000 euro, men er forhandlet til 215.000 euro, hvilket efterlader et godt budget til at forvandle stedet til en perle, der er dejligt at opholde sig i hele året.

Næste skridt i processen
Købskontrakten er udarbejdet og godkendt af begge parter, så den kan underskrives én af dagene.

Fordi vi kan genbruge en stor del af det strukturelle, kan huset stå klart indenfor et års tid fra byggetilladelsen er i hus.