Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Boligindretning i bjergtagende omgivelser

Caroline Brink Rasmussen
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
de franske alper chalet aften nat

En stemningsfuld og hyggelig chalet-lejlighed i eksklusive Megève er det tredje hjem i ejerforeningen MH05 Premium. Boligen, som lige er blevet overdraget til ejerne, er en del af et større chalet beliggende midt i det naturrige bjerglandskab i De franske Alper.

Tanker om funktionalitet, lokalmiljø og hjemmelig stemning er tænkt ind i indretningen af den 93 m2 store lejlighed, som indeholder 3 soveværelser med en suite badeværelse, et gæstetoilet og åbent køkken i forbindelse med en rummelig stue med pejs og to udgange til en fantastisk hjørnebalkon. Lejligheden har været gennem en større renoveringen og er indrettet efter alle MyHomes’ regler.

NATUREN SOM INSPIRATION
Når vi indretter MyHomes-hjem til ejerfamilierne henter vi inspiration fra det omkringliggende område, som vi matcher med nordisk design, således at ejerfamilierne fornemmer, at de rejser ud, men samtidig føler sig hjemme. Til indretningen af denne bolig har vi ladet os inspirere af naturen, da boligen er beliggende i De franske Alper. Naturen kommer blandt andet til udtryk gennem det smukke genbrugstræ, “old wood”, som væggene er beklædt med, hvilket er populært i Megève-området. Hvis du ønsker at vide mere om boligens genbrugstræ og de mange snedkerdetaljer, kan du læse mere her.

Megève-stilen har fællestræk med den nordiske stil, da de begge er præget af naturlige materialer, og derfor er træ ikke det eneste naturmateriale, som vi har benyttet os af i boligen. I spisestuen står et moderne og minimalistisk spisebord af dansk design med en helt speciel bordplade af materialet rockstone, som giver kant til indretningen og samtidig matcher køkkenets natursten med en smuk struktur af naturlige pigmenter.

Megève feriebolig MyHomes køkken

KONTRAST OG KITSCH I INDRETNINGEN
Som kontrast til naturmaterialerne har vi benyttet os af en smuk grøn farve, som blandt andet er at finde på badeværelserne. Brusekabinerne i de tre badeværelser har grønne sildebensfliser, som changerer i lyset og skaber sammen med træet et eksklusivt udtryk. Dertil er der valgt grønne håndklæder til at matche de fine fliser. Den grønne farve er også fremtrædende i stuen i form af en lækker sofa i mørkegrønt fløjl, der komplimenteres af brunlige og rødlige nuancer med et touch af grå farve, som bringer ro.

Lokalområdet er kendt for at byde på kitsch, hvilket vi ligeledes har valgt at benytte i indretningen på en fin og afbalanceret måde. Puderne og puffen i stuen kan fremstå kitsch, men resten af boligens nuancer er forholdsvist rolige, og derfor tilfører det kitschede interiør charme. Boligen er således indrettet med en fin balance af naturmaterialer, komplimenterende rolige farver og kitsch, som giver boligen et nordisk udtryk med traditionelle elementer fra lokalområdet.

Du kan se flere billeder af boligen nederst i indlægget.

FUNKTIONALITET I SÆRKLASSE
I MyHomes-boligerne er et eksklusivt og lækkert udtryk i højsæde. Derfor indtænkes smarte løsninger i renoveringen samt indretningen af boligen, hvilket betyder, at funktionaliteten er i særklasse. I Megève er ski en oplagt aktivitet, og ejerne skal gerne kunne varme og tørre deres støvler, når de kommer hjem fra skibakken. Derfor har vi sørget for støvlevarmere, som er indbygget i et skab i entréen, hvor der også er plads til vaskemaskinen, således er både støvlevarmerne og vaskemaskinen gemt af vejen. Det er en elegant løsning, der understøtter det eksklusive udtryk, som den træbeklædte bolig udstråler.

MYHOMES-TOUCH 
Alle boliger, som vi forvandler til hjem for vores ejerfamilier, får tilført det særlige MyHomes-touch, der gør, at du kan føle dig hjemme, når du ankommer til boligerne. Der er alt fra batterier i skufferne, krydderier på hylden og badeværelset venter med lækre plejeprodukter. I denne bolig har vi blandt andet også sørget for to bobslæder, fire mountainbikes med tilhørende cykelhjelme og en køletaske til de naturrige oplevelser.

Vil du også eje en bolig i Megève og på fire andre top-lokationer?

Fra 1.350.000 kr. kan du blive ejer af fem luksuriøse boliger i Europa PULJER TIL SALG