Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Megève til Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Megève skibakke

Vores Comfort forening, der blev fuldtegnet i slutning af juni i år, kan nu se frem til at boltre sig i sneen, svinge golfkøllen og opleve den ualmindelige smukke bjergnatur lige udenfor egen hoveddør i de franske Alper. Vi har nemlig netop udvalgt den bolig, der i fremtiden skal danne ramme om deres hjem i Megève, og du kan læse om boligen herunder.

EN ÆGTE DRØMMEBELIGGENHED 

Foreningens bolig er beliggende i det eksklusive område, Mont D’arbois, som rummer nogle af de dyreste boliger i Megève, samt luksushotellet, Four Seasons. Omdrejningspunktet i området er golfbanen og skiliften, der fører op til de største skiområder: Mont D’arbois og Rochebrune. Boligen er nabo til såvel lift som golfbanen og har reelt ski in/ski out, hvilket er en sjældenhed i Megève. Liftene kører også som sommeren og giver anledning til vandreture i de betagende bjerge, hvor der er anlagt masser af ruter.

Megève centrum er kun en kort køretur fra boligen, og hvis ejerne ønsker at besøge den hyggelig bjergby til fods, er det muligt via en smukt anlagt sti.

NYRENOVERET CHALET-LEJLIGHED

Boligen er en chalet-lejlighed, der ligger på 2. sal i bebyggelsen, “Les Mandarines”. Lejligheden er på 51 m2 og har en tilhørende balkon med en spektakulær udsigt. 51 m2 lyder måske ikke af så meget, men på de kanter regner man i nettokvadratmetre, så efter danske forhold svarer det til en noget større lejlighed. Og beliggenheden og den gode planløsning opvejer så rigeligt lejlighedens størrelse.

Der er to soveværelser, hvoraf det ene har bruseniche og håndvask ensuite samt udgang til balkon. Derudover er der et badeværelse, et åbent køkken og en stue med åben pejs. Fra balkonen og de store glasspartier i stuen er udsigten helt i særklasse. Lejligheden er allerede renoveret og i præcis den stil, vi selv plejer at renovere i, altså i ”modern mountain style”, hvor det gennemgående materiale er genbrugstræ. Renoveringen er udført i en god kvalitet, men der er selvfølgelig altid ting, vi ønsker at opdatere, således også her. Derudover skal lejligheden indrettes, og vi vil samtidig tilføje vores MyHomes touch, der gør, at ejerne kan ankomme til deres boliger og føle sig hjemme med det samme.

Se video af udsigten fra balkonen

Link skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

“Hør hvordan du bliver ejer af en chalet-lejlighed i Megève på vores online informationsmøde 30. september

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig mødet