Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Piemonte til MH06 Quantus

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
image/svg+xml

Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investeringen i fire luksusboliger, er der plads til en høj grad af impulsivitet og helt op 28 uger i boligerne, hvis man har masser af fleksibilitet i feriekalenderen. Som ejer i MH06 Quantus får du luksushjem på de nøje udvalgte lokationer i Marbella i Sydspanien, Piemonte i Norditalien, Villefranche-sur-Mer på den franske Rivera samt i Megève i de franske Alper.

Tre ud af de fire boliger er identificeret: En nybygget lejlighed med enestående beliggenhed i Megève, en penthouselejlighed med panoramaudsigt i Villefranche-sur-Mer og nu også et hus med masser af potentiale i Piemonte.

Der er få andele tilbage i MH06 Quantus. Du har derfor mulighed for at blive medejer af MH06 Quantus og fire eksklusive luksushjem i Europa.

 

BELIGGENDE BLANDT VINMARKER

Som videoen ovenfor viser, ligger MH06 Quantus nye bolig blandt vinmarker med en enestående udsigt. Både huset og grunden trænger til en kærlig hånd, så som der ser ud nu, skal man have en god fantasi for at se igennem de tætte træer og boligens noget “datede look”. En god fantasi har vi heldigvis, og derfor kan vi sagtens forestille os, hvad det kan blive til, når grunden er ryddet for de fleste træer og huset har fået tilført de autentiske detaljer, som er så afgørende.

Til gengæld er den gode beliggenhed umiddelbart nem at afkode, og er blevet bekræftet af to af ejerne i foreningen, der tilfældigt var på de kanter, og benyttede lejligheden til at køre forbi.

Boligen ligger ca. 6 kom syd for Acqui Terme, 10 minutter i bil, i omkring 450 meters højde. Området omkring huset er virkelig roligt, fredfyldt og helt ugeneret.

Nærmeste landsby er Cavatore, en hyggelig middelalder landsby, kun omkring 1,5 km fra huset som man kan komme til enten i bil, gående eller på en af de cykler vi udstyrer boligen med.

 

Italien piemonte udsigt vinmarker
Italien piemonte udsigt vinmarker
Italien piemonte udsigt

Matriklen er omkring 15.000 m2 med en dertilhørende lille vinmark. Selve huset er omkring 213 m2, som skal totalrenoveres indvendigt og have en helt ny planløsning. Efter renoveringen forventer vi, at boligen vil indeholde 4 soveværelser og 3 badeværelser samt et åbent mulitirum på første sal. Vi kommer til at fritlægge de indvendige stenvægge, hvor det er muligt. Det samme gælder de buede terracotta lofter, der pryder en del af det gamle hus.

Udvendigt er vores plan at fritlægge stenene, hvor det er muligt, så huset bliver en kombination af sten og pudsede flader. Taget er forholdsvis nyt og har umiddelbart mange år tilbage. Både tag og hus er bygget solidt, og vi får dermed meget foræret, som vi faktisk kan bevare og bygge videre på. F.eks. er der som noget helt unikt ca. 80 m2 sammenhængende balkon/terrasse på første salen, fordelt på tre sider af huset. Vi planlægger at lave udgang til terrassen fra alle værelser. Der bliver plads til en stor overdækket terrasse i grundplan med pizzaovn samt til en pool med elektrisk cover. Opholdsarealerne er eksponeret mod syd og vest.

“Ønsker du at blive klogere på dine muligheder med MyHomes?”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne puljer